Previous
Next

Wat kunnen we voor je doen?

UPspace geeft je praktisch toepasbaar advies over een optimale invulling en efficiënt gebruik van je kantoorruimte. De vraag ‘Waarvoor moet je werkruimte dienen?’ staat daarbij altijd centraal. En nu méér dan ooit zelfs. De actualiteit dwingt ook jou om anders te werken. Voldoet je kantoorruimte nog aan jouw noden en dat van je team? Moet hybride werken een blijvende plaats krijgen? Ontdek het samen met ons.

MAAK OOK VAN JOUW WERKPLEKKEN ‘UPSPACES’

Hybride werken

Future-proof

UPspace stoomt je werkorganisatie klaar voor komende evoluties en groei. Krijgt hybride werken vanaf nu een vaste plek?

Lees meer

Samenwerken vs. focus

Brain-friendly

UPspace creëert optimale werkplekken waar je medewerkers zo goed mogelijk kunnen presteren.

Lees meer

Maatwerk

Personal-level

UPspace werkt volledig op maat van je bedrijf en de persoonlijke noden van je medewerkers.

Lees meer

Onze diensten

OPTIMALISATIETRAJECT OP JOUW (KANTOOR)MAAT

We treden op als adviesbureau en zoeken naar oplossingen op maat. Als eerste stap analyseren we je huidige organisatie en bevragen we je werknemers. Op basis van die informatie, onze eigen methodologie en wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we een nieuwe visie en indeling voor je werkplekken. Die indeling van de ruimtes gebeurt in functie van de werknemers en hun taken. Ieder team heeft diverse noden op vaak verschillende ogenblikken. Om daaraan zo goed mogelijk te beantwoorden, werken we met vier terugkerende thema’s: focus, communiceren, teamwork en pauze. We helpen graag om onze plannen en adviezen te concretiseren en te implementeren, maar je kan met dit ‘plan van aanpak’ ook naar een architect of makelaar stappen. Ook begeleiden we je werknemers in het veranderings- en bewustwordingsproject.

Prijs op aanvraag

Voor

Na

Afzonderlijke diensten

Teambevraging

UPspace stelt een enquête op die focust op de algemene en individuele noden van je werknemers. Daarin gaan we op zoek naar:

  • De verschillen in de manier van werken per dienst.
  • Welke ruimtes nodig zijn voor een efficiëntere werking op je werkvloer.
  • Waar je werknemers energie en inspiratie van krijgen en wat hen hindert.
  • De visie van je werknemers over de waarden en normen van je bedrijf.

Door deze informatie krijg je een beter zicht op wat er nog kan verbeteren op je werkplaats. Hier kun je zelf mee aan de slag, of wij werken verder op je project en gaan op basis van de feedback de werkomgeving van elke dienst correct optimaliseren.

Prijs op aanvraag i.f.v. aantal medewerkers

HYBRIDE SCAN

Tijdens dit traject bekijken we hoe we de bestaande werkvloer kunnen optimaliseren om het hybride werken te omarmen. We analyseren de noden en manier van werken van je organisatie en je werknemers. Zo bepalen we welke ruimten nodig zijn om optimaal te functioneren en presteren én waar die ruimten best gelokaliseerd zijn. Het is belangrijk dat mensen gefocust kunnen werken zonder continue storing, maar er is ook genoeg ruimte nodig voor interactie en samenwerking. Niet alleen de werkvloer zelf, maar ook de ‘andere plaatsen’, zoals het thuiskantoor, betrekken we in dit verhaal.

Prijs op aanvraag

Brainstorm

Van scan tot plan

Een eenmalige brainstorm over je bouwproject of herinrichting met maximum zes sleutelfiguren binnen het team. Hiervoor voorzien we een halve dag. Vóór de brainstorm sturen we jullie een bevraging waarvan we de resultaten tijdens de meeting doornemen. Daarna komt onze expert langs om advies te geven rond de organisatie van het project en het gebruik van de ruimtes. Samen zoeken we uit welke aanpassingen mogelijk zijn om de ruimtes optimaal in te delen. Zo vinden we de perfecte balans tussen focus, communicatie, teamwork en pauze. Dit alles leidt tot een schetsvoorstel en concrete ideeën over hoe de ruimte ingedeeld kan worden. Ook adviseren we over mogelijke aandachtspunten. Wens je ook een bevraging van het personeel of andere aanvullende diensten? Vraag ons naar een ‘traject op maat’.

€ 1200 excl. BTW

Keynotes

Onze CEO Jo heeft – naast Deusjevoo en UPspace – nog een grote passie: mensen inspireren. Zijn kennis over focus op de werkplek die hij doorheen de jaren vergaarde deelt hij maar al te graag met jullie. Daarom ontwikkelde hij twee keynotes waarin hij je meeneemt in zijn wereld en je alle tools geeft om ook van jouw werkplaats een plek van efficiëntie, focus én plezier te maken.

Consultancy

Wil je graag het oog van UPspace lenen tijdens het ontwerp- en bouwproces van jouw werkruimte? Dat kan! Je kunt UPspace onder de arm nemen om advies in te winnen. Onze expert bekijkt het huidige plan en geeft tips waar nodig. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw kantoorruimte de concentratie en efficiëntie van jezelf en je medewerkers ten goede zal komen. 

Staan er grote veranderingen in de huidige werkruimte op de agenda? We adviseren je graag hoe je dit het best communiceert naar je medewerkers. Zo verhoog je de betrokkenheid van je medewerkers op een efficiënte manier en beperk je de stress bij de verandering tot een minimum. 

€ 120 per uur excl. BTW

Spel: Mens, stoor me niet

Ergert u zich ook vaak aan alle herrie op kantoor? Dan is het innovatieve ‘Mens, Stoor Me Niet’ spel dat Jo ontwikkelde bij Deusjevoo dé perfecte oplossing! Dit is een spelbord waarin het de bedoeling is om zo MIN mogelijk punten te halen. Ieder punt betekent namelijk dat je iemand uit zijn concentratie haalde. Ontvang het spel gratis en voor niets in je mailbox. Print het uit, stel het voor aan uw team en ervaar zelf hoe fijn ongestoord werken kan zijn.

Weet u het niet goed?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag hoe we je kunnen helpen.

De resultaten van een geoptimaliseerde werkplek

Een verhoging van productiviteit en focus

Een kostenbesparing op lange termijn

Betere connecties, betrokkenheid en samenwerking

Een verhoging van de credibiliteit van uw zaak

Uw werknemers worden ambassadeurs

Geluk, welzijn en extra inspiratie op de werkvloer

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Aanvraag spel: "Mens, stoor me niet"

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!