Previous
Next

Wat we doen

UPspace geeft advies over de optimale invulling en het gebruik van uw kantoorgebouw. De vraag ‘waarvoor moet de werkruimte dienen?’ staat altijd centraal, nu méér dan ooit. De afgelopen coronaperiode dwong ons om anders te werken. Voldoet de kantoorruimte nog aan onze noden of ontdekten we dat hybridewerken ook ná corona een plaats moet krijgen? 

Een UPspace is

Hybride werken

Future-proof

UPspace stoomt uw organisatie klaar voor toekomstige veranderingen en groei. Krijgt hybride werken na corona ook een plaats? 

Lees meer

Samenwerken vs. focus

Brain-friendly

UPspace creëert werkplekken waar medewerkers optimaal kunnen functioneren.

Lees meer

Maatwerk

Personal-level

UPspace werkt volledig op maat van uw bedrijf en uw medewerkers.

 

Lees meer

Onze diensten

Traject op maat

We treden op als adviesbureau en analyseren de huidige organisatie, doen een bevraging bij de werknemers en schetsen vervolgens een nieuwe visie en indeling voor de werkplek. Dit gebeurt allemaal in een wetenschappelijk onderbouwd kader. De ruimtes worden uiteindelijk opgedeeld in functie van de werknemers en hun taken. Om aan alle noden van het team te voldoen, werken we met vier terugkerende thema’s: focus, communiceren, teamwork en pauze. We helpen u indien gewenst bij het tot leven brengen van de plannen, maar u kan ook met uw ‘plan van eisen’ naar een architect of makelaar stappen. Ook begeleiden we de werknemers in het veranderings- en bewustwordingsproject. 

Prijs op aanvraag

Voor

Na

Afzonderlijke diensten

Teambevraging

UPspace stelt een enquête op die focust op de algemene en individuele noden van uw werknemers. In deze bevraging gaan we op zoek naar volgende zaken:

  • De verschillen in de manier van werken per dienst.
  • Welke ruimtes nodig zijn voor een efficiëntere werking op de werkvloer.
  • Waar uw werknemers energie en inspiratie van krijgen en wat hen hindert.
  • De visie van uw werknemers over de waarden en normen van het bedrijf.

Door deze informatie krijgt u een beter zicht op wat er nog kan verbeteren op uw werkplaats. Hier kunt u zelf mee aan de slag. Indien gewenst nemen wij uw project verder op en gaan we aan de hand van deze bevraging de werkomgeving van elke dienst correct optimaliseren.

Prijs op aanvraag i.f.v. aantal medewerkers

HYBRIDE SCAN

Tijdens dit traject bekijken we hoe we de bestaande werkvloer kunnen optimaliseren naar een werkvloer die het hybride werken omarmt. We analyseren de noden, behoeften en manier van werken van jullie organisatie en jullie werknemers. Zo bepalen we welke ruimten nodig zijn om optimaal te functioneren en presteren én waar deze ruimten best gelokaliseerd zijn. Het is belangrijk dat mensen gefocust kunnen werken zonder continue storing, maar er moet ook voldoende ruimte zijn voor interactie en samenwerking. Niet alleen de werkvloer zelf, maar ook de ‘andere plaatsen’, zoals het thuiskantoor, worden betrokken in dit verhaal. 

Prijs op aanvraag

Brainstorm

Van scan tot plan

Een eenmalige brainstorm over uw bouwproject of herinrichting met maximum zes sleutelfiguren binnen het team. Hiervoor trekken we een halve dag uit.  Voor de brainstorm krijgen jullie een bevraging toegestuurd waarvan we de resultaten tijdens de meeting doornemen. Daarna komt onze expert langs om advies te geven rond de organisatie van het project en het gebruik van de ruimtes. Samen zoeken we uit welke aanpassingen mogelijk zijn om de ruimtes optimaal in te delen. Zo vinden we de perfecte balans tussen focus, communicatie, teamwork en pauze.  Dit alles leidt tot een schetsvoorstel en concrete ideeën over hoe de ruimte ingedeeld kan worden. Ook geven we advies over mogelijke aandachtspunten. Als u ook een bevraging van het personeel of andere aanvullende diensten wenst, kunt u een ‘traject op maat’ aanvragen.

€ 1200 excl. BTW

Keynotes

Onze CEO, Jo, heeft naast Deusjevoo en UPspace nog een grote passie, namelijk mensen inspireren. Zijn kennis over focus op de werkplek die hij doorheen de jaren vergaarde deelt hij maar al te graag met u. Daarom ontwikkelde hij twee keynotes waarin hij u meeneemt in zijn wereld en u alle tools geeft om van uw werkplaats een plek van efficiëntie, focus én plezier te maken.

Consultancy

Wilt u graag het oog van UPspace lenen tijdens het ontwerp- en bouwproces van uw werkruimte? Dat kan! U kunt UPspace onder de arm nemen om advies in te winnen. Onze expert bekijkt het huidige plan en geeft tips waar nodig. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw kantoorruimte de concentratie en efficiëntie van u en uw medewerkers ten goede zal komen. 

Bij een grote verandering in de huidige werkruimte staan we ook klaar om raad te geven omtrent communicatie naar medewerkers toe. Zo kan de betrokkenheid met de medewerkers op efficiënte manier verhoogd worden en wordt de stress bij de verandering tot een minimum beperkt. 

€ 120 per uur excl. BTW

Spel: Mens, stoor me niet

Ergert u zich ook vaak aan alle herrie op kantoor? Dan is het innovatieve ‘Mens, Stoor Me Niet’ spel dat Jo ontwikkelde bij Deusjevoo dé perfecte oplossing! Dit is een spelbord waarin het de bedoeling is om zo MIN mogelijk punten te halen. Ieder punt betekent namelijk dat je iemand uit zijn concentratie haalde. Ontvang het spel gratis en voor niets in je mailbox. Print het uit, stel het voor aan uw team en ervaar zelf hoe fijn ongestoord werken kan zijn.

Weet u het niet goed?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag hoe we u kunnen helpen. 

De resultaten van een geoptimaliseerde werkplek

Een verhoging van productiviteit en focus

Een kostenbesparing op lange termijn

Betere connecties, betrokkenheid en samenwerking

Een verhoging van de credibiliteit van uw zaak

Uw werknemers worden ambassadeurs

Geluk, welzijn en extra inspiratie op de werkvloer

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?