UP Close & personal

Emmanuelle Van Loon

UPspace Expert
& Interieurarchitecte

Jo Peters

UPspace Director
& Partner

Wij zijn
onderzoekers

Als adviesbureau voor de optimalisatie van werkplekken ontwikkelden we onze eigen methodologie. Daarbij baseerden we ons op uitvoerige experimenten en onderzoeken op de werkvloer.
Die combineerden we verder met academische ondersteuning en inspiratie van o.a. Prof. Dr. Theo Compernolle, een absolute wereldautoriteit op het vlak van breinwerking.

Wij zijn
interieurarchitecten

Onze interieurarchitecten en -experten hebben samen meer dan 20 jaar relevante ervaring. Ze weten dan ook perfect hoe ze de ideale kantoorruimte creëren.
Daarvoor delen ze elk kantoor op in verschillende themazones en brengen die overzichtelijk in kaart met een interieurplan. Zo schetsen ze de ideale aanpak en opdeling voor een productievere werkplek.

Wij zijn
ervaringsdeskundigen

De problemen waarvoor we efficiënte oplossingen bieden, hebben we ooit zelf ervaren. Ook wij botsten in ons Deusjevoo-kantoorgebouw op typische kantoorgroeipijnen zoals geluidsoverlast, te veel prikkels en andere stoorzenders. Met als gevolg een dalende productiviteit, onnodige werkplek-miserie en frustrerende issues. We kennen er dus écht alles van.

Een vrijblijvende kennismaking?

Ik ben Emmanuelle, UPspace Expert en interieurarchitect. Ik vind het heerlijk om samen met onze klanten uit te zoeken waar ze precies nood aan hebben. Ik dompel mezelf helemaal onder in hun wereld, zodat we uiteindelijk een mooi en functioneel resultaat bekomen. 

Ik denk met een grote glimlach terug aan onze samenwerking met VOKA. Daar mocht ik co-creëren met hun eigen architect. Onze visies smolten samen tot een perfect geheel. Dit was een erg mooie ervaring.

Aangenaam, ik ben Jo, oprichter van UPspace en écht mensenmens. UPspace groeide uit het grote probleem dat ik zelf ervaarde tijdens het werk: constante afleiding. Hierdoor ontwikkelde ik het ‘Mens, Stoor Me Niet’ spel, waarbij iedereen elkaars focusmomenten dient te respecteren. Onze medewerker met het beste resultaat mocht naar de wellness, de grootste stoorzender moest een taart bakken voor het hele team. Wonder boven wonder bakte ik die taart. 

Gefascineerd door de goede resultaten van het spel, begon ik steeds meer bij te leren over concentratie en multitasken. Op den duur raakte ik enorm overtuigd van de meerwaarde die deze kennis heel wat bedrijven kan bieden. Zo werd UPspace geboren. 

Binnen UPspace bestaat mijn rol erin mijn enthousiasme over focus en concentratie over te brengen op de wereld. Ook ben ik nauw betrokken bij de uitwerking van ieder nieuw project. Daarnaast neem ik de algemene leiding en marketing op mij.

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!