Previous
Next

'Mens, Stoor Me Niet'-Spel

Ons ‘Mens, Stoor Me Niet’-spel is een eerste stap naar een productievere werksfeer voor u en uw collega’s. Dit ganzenbord werpt licht op hoe vaak u ‘per ongeluk’ iemand stoort. Hierdoor brengt u op toffe wijze het dialoog op gang over een goede ‘geluidshygiëne’ en een gezonde meetingcultuur op uw werkplek. Een stap in de goede richting!

Bovendien brengen we elke maand een nieuw spelbord uit om ‘Mens, Stoor Me Niet’ fris en interessant te houden!

LET'S PLAY!

STAP I

VOORBEREIDING

Dit spel werkt alleen wanneer de werkplek voldoende ruimtes heeft om te focussen, communiceren, samenwerken en UNfocussen. Ook dienen er duidelijke afspraken gemaakt te worden.

STAP II

SPELEN

Elke keer wanneer iemand een collega stoort, gaat hij of zij een stap vooruit op het ganzenbord. Dat lijkt positief, maar dat is het niet. Iedereen moet namelijk onder de vooropgestelde limiet blijven.

STAP III

WINNEN (of verliezen)

Aan het einde van de spelperiode zorgt de grote verliezer voor een beloning voor alle winnaars! Denk aan een lekkere traktatie of het kantoor eens helemaal opruimen. Wees creatief!

Zin om 'MSMN' te spelen?

Hier vindt u het basisspel van ‘Mens, Stoor Me Niet’. De perfecte start richting  een gezondere en productievere werkomgeving.

Iedere maand een nieuw 'MSMN' spelbord ontvangen?

Registreer via onderstaande link en krijg iedere maand gratis en voor niets een tof, nieuw spelbord toegestuurd! Iets om met heel het team naar uit te kijken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Aanvraag spel: "Mens, stoor me niet"

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!