Keynotes

Onze CEO, Jo, heeft naast Deusjevoo en UPspace nog een grote passie, namelijk mensen inspireren. Zijn kennis over focus op de werkplek die hij doorheen de jaren vergaarde deelt hij maar al te graag met u. Daarom ontwikkelde hij twee keynotes waarin hij u meeneemt in zijn wereld en u alle tools geeft om van uw werkplaats een plek van efficiëntie, focus én plezier te maken.

WEBINAR

'MENS, stoor me niet'

Al drie keer gaf Jo de keynote ‘Mens, stoor me niet’ in de vorm van een webinar. Kon je er niet bij zijn? Wij namen de laatste keynote op. Wil je de replay bekijken?

Ik wil het zien

De replay is maar tijdelijk beschikbaar.

upspace-webinar-keynote

Boek Jo Peters

Mens, stoor me niet!

Het levensverhaal en de visie van Jo, oprichter van UPspace en Deusjevoo én ex-multitask verslaafde. Als zaakvoerder van twee bedrijven weet hij als geen ander welke immense impact een werkomgeving heeft op werknemers. Het is telkens streven naar een werkplek waar geluk, gezondheid & groei centraal staan. Meer hierover én over de rampzalige gevolgen van multitasking vertelt hij tijdens deze inspirerende keynote.

Nu boeken

Hoe vissen verdrinken.

Jo vergelijkt het kantoor met een aquarium vol vissen. Elke vis heeft andere noden en behoeften om in leven te blijven. Dat geldt ook u en uw werknemers op kantoor! De ruimte waarin u werkt, speelt een essentiële rol. Elk individu is anders en heeft een andere omgeving nodig om te kunnen schitteren in zijn of haar job. In deze keynote gaan we nog een flinke stap verder en leggen we de link tussen mindset en M³. Jo gaat in gesprek met zijn publiek en daagt iedereen uit om uit z’n schulp te komen.

Nu boeken

Van tuinhuis tot ....

Deze keynote gaat over het ondernemersverhaal van Jo. Je ontdek hoe een droom realiteit werd door ambitie, gedrevenheid en doorzettingsvermogen. 23 jaar geleden begon Jo in een tuinhuis. Vandaag heeft hij twee succesvolle en alom bekende ondernemingen, Deusjevoo en UPspace.

Nu boeken

Met het volledige team luisterden we naar de keynote 'Mens, stoor me niet!'. Wauw, wat een waardevolle presentatie was dit. We merkten dat de teamleden zelfs de dag na de keynote al bewuster omgingen met de ruimten waarin ze zaten en het 'storen' van elkaar.

Wouter Dorissen, zaakvoerder van Yungo 

deze bedrijven en organisaties boekten Jo Peters:

Een vrijblijvende kennismaking?