Nieuw aanbod

UPspace en Better Minds at Work presenteren

Masterclass "Breinvriendelijk werken"

Tijdens deze workshop werken we – Miet Leijssen (Better Minds at Work) en Emmanuelle Van Loon (UPspace) – samen met jou een hele dag rond een gezonde, productieve en optimale werkomgeving. We gaan concreet aan de slag met het grondplan van jullie kantooromgeving, en bekijken hoe focus en interactie er een duidelijke plaats in kunnen krijgen. Doel is een omgeving te creëren die iedereen stimuleert in zijn of haar job!

Het kantoor is een gevarieerde biotoop waar niet iedereen op hetzelfde ogenblik dezelfde noden heeft om top te kunnen functioneren en presteren. En de ruimte speelt daarbij een essentiële rol. Elk individu is anders en heeft een andere omgeving nodig om te kunnen schitteren in zijn of haar job. Daarnaast krijg je inzicht in hoe mindset en m³ zich tot elkaar verhouden. We leggen de link tussen de werkruimte en een bepaalde job. Of: hoe kan je interieur ieders werk stimuleren? Want hou je met dit alles geen rekening, dan voelt het brein zich geïntimideerd.

We gaan zowel theoretisch als in de praktijk aan de slag rond bewustwording, focus versus interactie en gewoontes. Ook gaan we na wat voor impact jullie fysieke kantooromgeving heeft op jullie werkervaring en hoe deze ruimte beter georganiseerd kan worden volgens ‘Human-based Architecture’. Met andere woorden: we leren je om een breinvriendelijke werkplek te creëren, een klimaat waar ieders brein zich happy voelt voor de prestaties die verwacht worden.

Boek je Masterclass

MASTERCLASS
(Open inschrijving)

Breinvriendelijk werken

Wanneer: 11 oktober 2022
Tijdstip: 09u30 tot 16u30
Adres: Better Minds at Work
Stokerijstraat 17
2110 Wijnegem

De kostprijs voor de masterclass bedraagt € 295 per persoon.

We garanderen een kleine groep van deelnemers opdat diepgang en uitwisseling mogelijk zijn. Materialen en voortreffelijke catering inbegrepen. Parking voor de deur.

* Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Maak gebruik van de KMO portefeuille om tot maximaal 30% van deze sessie financieel te worden gesteund.

VOOR WIE?

Iedereen is welkom! We geven alle deelnemers uit verschillende organisaties tools om, samen met je collega’s, zelf aan de slag te gaan en te analyseren hoe jullie werkvloer een UPspace kan worden!

Wil je deze masterclass graag volgen in teamverband? Dat kan zeker!

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Samen met jullie gaan we hands-on aan de slag met het grondplan van jullie kantooromgeving. Zo vertalen we jullie noden en wensen naar een concreet schetsvoorstel van je ideale werkplek. Daarin maken we onder meer een visualisatie van zones voor focus & interactie en circulatieroutes, aandachtspunten en de nodige ruimten. Verder krijg je heel wat tips & tricks voor een gezonde ‘geluidshygiëne’ en meetingcultuur.

VOORMIDDAG

We geven een aantal belangrijke inzichten mee in de relatie werkplek en concentratie:

  • Hoe werkt het brein?
  • Wat is Focus modus, hoe blijf je geconcentreerd en wat is het belang van UNfocus?
  • Hoe omgaan met stoorzenders en wat zijn de valkuilen bij interactie?

NAMIDDAG: WORKSHOP

Na de lunch gaan we samen heel hands-on aan de slag:

  • We bekijken hoe je in 5 stappen een breinvriendelijke werkomgeving creëert.
  • We gaan concreet aan de slag met de plannen van de werkplek van alle deelnemers.
  • Hoe is de huidige indeling, aankleding, bezetting en wat zijn de valkuilen?
  • Je krijgt praktische tips & tricks om jullie werkruimtes aan te passen aan jullie (hybride) manier van werken.
  • We overlopen de aandachtspunten en hoe je dit best kan aanpakken op de werkvloer.

DOOR WIE?

Emmanuelle Van Loon

is expert en coach in werkplek optimalisatie. Ze gelooft dat een bedrijfsinterieur pas volwaardig is als het bijdraagt aan werkgeluk, productiviteit en stress reduceert. 

Met een opleiding als interieurarchitect kent ze als geen ander het belang van architectuur. Haar loopbaan begon ze bij Deusjevoo, het grote broertje van UPspace, één van de meest hippe interieur bedrijven in de Benelux. Samen met Jo Peters begon ze zich te verdiepen in de “ideale werkomgeving” door het lezen van wetenschappelijke literatuur en vele onderzoeken. 

Dat is het startpunt van UPspace, waar ze met veel enthousiasme haar schouder onder zette. Mindset, individu en architectuur aan elkaar koppelen is haar doel. De resultaten bleven niet uit. Efficiëntie in UPspace werkplekken steeg met tientallen procenten, medewerkers maakten veel minder fouten en gaven aan veel minder stress te ervaren. 

Miet Leijssen

is een trainer en coach in hart en nieren, een talentspotter eerste klas, die sterk gelooft in de (veer)kracht van mensen en organisaties. Haar ruime ervaring met talentmanagement binnen bedrijven en de wetenschappelijke inzichten uit haar studies in arbeidssociologie en psychologie vormen de onmisbare rode draad in haar aanpak. 

Waarderend, vertrouwensvol en oplossingsgericht coachen en trainen is haar handelsmerk. Klanten houden van haar enthousiasme, haar drive en haar no-nonsense, warm-menselijke stijl. Bij Better Minds at Work is zij niet alleen (loopbaan)coach, maar ook hét aanspreekpunt voor mental coaching (breintraining) & sportpsychologische thema’s. Als trainer van workshops rond focus, work-life en veerkracht vind je die kruisbestuiving tussen de sport- & bedrijfswereld terug in haar aanpak. Ook leidt zij andere loopbaancoaches op binnen Better Minds Coaching.

Deze masterclass is een samenwerking tussen:

Deze masterclass is een samenwerking tussen UPspace en Better Minds at Work.
Better Minds at Work is onze ‘partner in brain’ voor alles wat met MINDSET, FOCUS en CHANGE MANAGEMENT te maken heeft. Samen creëren we UPspaces waar jouw medewerkers en kantoor optimaal samenwerken. Better Minds at Work is een internationaal opererende consultancy die zich richt op het verhogen van de mentale weerbaarheid van je medewerkers. Het bedrijf is opgericht door Elke Geraerts. 

Deze bedrijven en organisaties boekten UPspace

Een vrijblijvende kennismaking?