Nieuw aanbod

UPspace en Better Minds at Work presenteren

Masterclass "Breinvriendelijk werken"

9 februari 2023

Tijdens deze workshop werken we – Miet Leijssen (Better Minds at Work) en Emmanuelle Van Loon (UPspace) – samen met jou een hele dag rond een gezonde, productieve en optimale werkomgeving. 

De impact van de werkomgeving op de productiviteit van jezelf en je teamleden is groter dan je denkt. Verschillende factoren spelen een rol: ruimte én mindset. Met de juiste aanpassingen verhoog je de productiviteit aanzienlijk, maar hoe begin je daaraan? 

UPspace en Better Minds at Work bieden je een once-in-a-lifetime kans! Tijdens deze unieke masterclass bekijken we hoe we je werkvloer efficiënter kunnen inrichten én welke rol de mindset hierin speelt. 

We gaan zowel theoretisch als in de praktijk aan de slag rond bewustwording, focus versus interactie en gewoontes. Ook gaan we na wat voor impact jullie (fysieke) kantooromgeving heeft op jullie werkervaring en hoe deze ruimte beter georganiseerd kan worden volgens ‘Human-based Architecture’. Met andere woorden: we leren je om een breinvriendelijke werkplek te creëren, een klimaat waar ieders brein zich happy voelt voor de prestaties die verwacht worden.

In de voormiddag gaan we dieper in op focus en mindset, in de namiddag ontdekken we hoe je je werkomgeving hieraan kan aanpassen. We vertalen uiteindelijk al je wensen en noden in een hands-on plan van aanpak en reiken je hiervoor de juiste tools aan. 

Klinkt dat interessant in de oren? Twijfel dan niet langer! 

Boek je Masterclass

MASTERCLASS
(Open inschrijving)

Breinvriendelijk werken

Wanneer: 9 februari 2023
Tijdstip: 09u30 tot 16u30
Adres: Better Minds at Work
Stokerijstraat 17
2110 Wijnegem

De kostprijs voor de masterclass bedraagt € 295 per persoon.

We garanderen een kleine groep van deelnemers opdat diepgang en uitwisseling mogelijk zijn. Materialen en voortreffelijke catering inbegrepen. Parking voor de deur.

* Prijzen zijn exclusief 21% BTW. 

VOOR WIE?

Iedereen is welkom! We geven alle deelnemers uit verschillende organisaties tools om, samen met je collega’s, zelf aan de slag te gaan en te analyseren hoe jullie werkvloer een UPspace kan worden!

Wil je deze masterclass graag volgen in teamverband? Dat kan zeker!

VOORMIDDAG

We geven een aantal belangrijke inzichten mee in de relatie werkplek en concentratie:

  • Hoe belangrijk is de mindset? 
  • Wat is Focus modus en hoe blijf je geconcentreerd? 

NAMIDDAG: WORKSHOP

Na de lunch krijg je tips over hoe een breinvriendelijke omgeving eruit ziet, welke type ruimtes er zijn en welke activiteiten en noden aan een bepaalde ruimte verbonden zijn. Vervolgens ontdek je aan de hand van een concreet stappenplan hoe je zelf aan de slag gaat op maat van je eigen organisatie.

DOOR WIE?

Emmanuelle Van Loon

is expert en coach in werkplek optimalisatie. Ze gelooft dat een bedrijfsinterieur pas volwaardig is als het bijdraagt aan werkgeluk, productiviteit en stress reduceert. 

Met een opleiding als interieurarchitect kent ze als geen ander het belang van architectuur. Haar loopbaan begon ze bij Deusjevoo, het grote broertje van UPspace, één van de meest hippe interieur bedrijven in de Benelux. Samen met Jo Peters begon ze zich te verdiepen in de “ideale werkomgeving” door het lezen van wetenschappelijke literatuur en vele onderzoeken. 

Dat is het startpunt van UPspace, waar ze met veel enthousiasme haar schouder onder zette. Mindset, individu en architectuur aan elkaar koppelen is haar doel. De resultaten bleven niet uit. Efficiëntie in UPspace werkplekken steeg met tientallen procenten, medewerkers maakten veel minder fouten en gaven aan veel minder stress te ervaren. 

Miet Leijssen

is een trainer en coach in hart en nieren, een talentspotter eerste klas, die sterk gelooft in de (veer)kracht van mensen en organisaties. Haar ruime ervaring met talentmanagement binnen bedrijven en de wetenschappelijke inzichten uit haar studies in arbeidssociologie en psychologie vormen de onmisbare rode draad in haar aanpak. 

Waarderend, vertrouwensvol en oplossingsgericht coachen en trainen is haar handelsmerk. Klanten houden van haar enthousiasme, haar drive en haar no-nonsense, warm-menselijke stijl. Bij Better Minds at Work is zij niet alleen (loopbaan)coach, maar ook hét aanspreekpunt voor mental coaching (breintraining) & sportpsychologische thema’s. Als trainer van workshops rond focus, work-life en veerkracht vind je die kruisbestuiving tussen de sport- & bedrijfswereld terug in haar aanpak. Ook leidt zij andere loopbaancoaches op binnen Better Minds Coaching.

Deze masterclass is een samenwerking tussen:

Deze masterclass is een samenwerking tussen UPspace en Better Minds at Work.
Better Minds at Work is onze ‘partner in brain’ voor alles wat met MINDSET, FOCUS en CHANGE MANAGEMENT te maken heeft. Samen creëren we UPspaces waar jouw medewerkers en kantoor optimaal samenwerken. Better Minds at Work is een internationaal opererende consultancy die zich richt op het verhogen van de mentale weerbaarheid van je medewerkers. Het bedrijf is opgericht door Elke Geraerts. 

Deze bedrijven en organisaties boekten UPspace

Een vrijblijvende kennismaking?