UPspace en Better Minds at Work presenteren

Masterclass "Hoe vissen verdrinken"

Tijdens deze workshop werken we een hele dag rond een gezonde, productieve en optimale werkomgeving. We gaan concreet aan de slag met het grondplan van jullie kantooromgeving, en bekijken hoe focus en interactie er een duidelijke plaats in kunnen krijgen. Doel is een omgeving creëren die je kan stimuleren in je job!

We vergelijken het kantoor graag met een aquarium vol vissen. Daarin heeft elke vis andere noden en wensen om in leven te blijven. En net dat geldt ook voor jou en je medewerkers op kantoor! Want de ruimte waarin je werkt, speelt een essentiële rol. Elk individu is anders en heeft een andere omgeving nodig om te kunnen schitteren in zijn of haar job. Daarnaast geven we je inzichten in de link tussen mindset en M³. We leggen de link tussen je werkruimte en je job, met andere woorden hoe kan je interieur je werk stimuleren? Want hou je met dit alles geen rekening, verdrinken je vissen!

We gaan zowel theoretisch als in de praktijk aan de slag rond bewustwording, focus versus interactie en gewoontes. Ook gaan we na wat voor impact jullie fysieke kantooromgeving heeft op jullie werkervaring en hoe deze ruimte beter georganiseerd kan worden volgens ‘Human-based Architecture’. Met andere woorden: we leren je om je vissen te redden, voor het te laat is …

Boek je Masterclass

MASTERCLASS
(Open inschrijving)

Hoe vissen verdrinken.

3 FEBRUARI 2022

09:30 tot 16:30
Better Minds at Work
Stokerijstraat 17
2110 Wijnegem

De kostprijs voor de masterclass bedraagt € 295 per persoon. We garanderen een kleine groep van deelnemers opdat diepgang en uitwisseling mogelijk zijn. Materialen en voortreffelijke catering inbegrepen. Parking voor de deur.

* Prijzen zijn exclusief 21% BTW. Maak gebruik van de KMO portefeuille om tot maximaal 30% van deze sessie financieel te worden gesteund.

OF

MASTERCLASS
(Op jouw locatie)

Hoe vissen verdrinken.

Wil je deze masterclass in company met heel je team? Dat kan! Wij komen tot bij jou. Vraag hieronder een offerte op maat aan. 

Wil je graag meer uitleg?

Wil je graag meer uitleg over de twee opties? Contacteer ons gerust! We geven je graag een extra woordje uitleg. 

HOE ZIET ZO'N DAG ERUIT?

VOORMIDDAG

 • De werking van het brein
 • Focus modus, geconcentreerd blijven en het belang van UNfocus
 • Hoe omgaan met stoorzenders en de valkuilen bij interactie
 • NAMIDDAG

  Tijdens de namiddag bekijken we hoe je je vissen kan redden in 5 stappen. We gaan concreet aan de slag met de werkvloer en geven tips & tricks mee om de ruimte aan te passen aan jullie (hybride) manier van werken. We overlopen de aandachtspunten en hoe je dit best kan aanpakken op de werkvloer.

  WAT GAAN WE ALLEMAAL DOEN?

  We gaan concreet aan de slag met het grondplan van jullie kantooromgeving.

  Onze workshop is pas geslaagd wanneer we jullie noden en wensen vertaald hebben naar een concreet schetsvoorstel van jullie ideale werkomgeving. Dit wil zeggen:

  • Visualisatie van zones voor focus & interactie en ciruculatieroutes
  • Visualisatie van aandachtspunten
  • Visualisatie van nodige ruimten
  • Tips & tricks om aan de slag te gaan rond een gezonde ‘geluidshygiëne’ en meetingcultuur

  Deze masterclass is een samenwerking tussen:

  Deze masterclass is een samenwerking tussen UPspace en Better Minds at Work.
  Better Minds at Work is onze ‘partner in brain’ voor alles wat met MINDSET, FOCUS en CHANGE MANAGEMENT te maken heeft. Samen creëren we UPspaces waar jouw medewerkers en kantoor optimaal samenwerken. Better Minds at Work is een internationaal opererende consultancy die zich richt op het verhogen van de mentale weerbaarheid van je medewerkers. Het bedrijf is opgericht door Elke Geraerts. 

  Deze bedrijven en organisaties boekten UPspace

  Een vrijblijvende kennismaking?