Nieuw aanbod

The (work)floor is yours

Een breinvriendelijke optimalisatie van jullie werkplek

Wil je 2 vliegen in één klap slaan? De productiviteit van je team doen stijgen én de spirit aanscherpen? Ontdek dan snel ons mini Traject ‘The (work)floor is yours’ – in jouw bedrijf én met jouw team. 

Daarin creëren we – Emmanuelle Van Loon (UPspace) samen met jou en je werknemers – de optimale ‘breinvriendelijke’ werkplek voor iedereen. En ondertussen versterken jullie zo ook de onderlinge samenhang. Best of both worlds, dus!

Samen gaan we hands-on aan de slag met het grondplan van jullie kantooromgeving. Met veel interactie en participatie. Eerst kijken we kort naar wat focus  precies is en krijg je interessante insights in de werking van ons brein. Daarna vergaren en analyseren we al jullie noden en wensen. Die vertalen we dan naar een concreet advies: een schetsvoorstel voor jullie ideale werkplek. Hier werken we samen aan rond jullie grondplan, waarop we de zones voor focus & interactie een plaats geven, we schetsen de circulatieroutes en andere aandachtspunten. Als laatste bekijken we samen welke afspraken we implementeren rond een gezonde geluidshygiëne en efficiënte meeting cultuur. De workshop eindigen we met een Like-Don’t Like quiz, om zo te komen tot jullie eigen moodboard als aanzet voor de Look&Feel van de gewenste aanpassingen.

Binnen de week na de interne workshop, krijg je het schetsvoorstel van jullie geoptimaliseerde grondplan en de gemaakte afspraken nog eens gebundeld in een dossier op mail. Alles op een eenvoudige, heldere en creatieve manier voorgesteld, én wetenschappelijk onderbouwd. Zo kan je hier intern meteen mee aan de slag.

De kostprijs voor de workshop bedraagt € 5.900 excl. BTW
Tip: Financier deze workshop met je KMO-portefeuille of werkbaarheidscheques!

VOOR EN DOOR WIE?

Iedereen is welkom! Ben je bereid om samen met je collega’s aan de slag te gaan en te analyseren hoe jullie werkvloer een UPspace kan worden? Dan is dit traject iets voor jullie!

Emmanuelle Van Loon

is expert en coach in werkplek optimalisatie. Ze gelooft dat een bedrijfsinterieur pas volwaardig is als het bijdraagt aan werkgeluk, productiviteit en stress reduceert. 

Met een opleiding als interieurarchitect kent ze als geen ander het belang van architectuur. Haar loopbaan begon ze bij Deusjevoo, het grote broertje van UPspace, één van de meest hippe interieur bedrijven in de Benelux. Samen met Jo Peters begon ze zich te verdiepen in de “ideale werkomgeving” door het lezen van wetenschappelijke literatuur en vele onderzoeken. 

Dat is het startpunt van UPspace, waar ze met veel enthousiasme haar schouder onder zette. Mindset, individu en architectuur aan elkaar koppelen is haar doel. De resultaten bleven niet uit. Efficiëntie in UPspace werkplekken steeg met tientallen procenten, medewerkers maakten veel minder fouten en gaven aan veel minder stress te ervaren. 

Deze bedrijven en organisaties boekten UPspace

Een vrijblijvende kennismaking?

SCHRIJF JE HIER IN!

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!