IMG_0122 (2)

Traject op maat

vanaf € 17.280 excl. BTW

We treden op als adviesbureau en zoeken naar oplossingen op maat.

Als eerste stap analyseren we je huidige organisatie en bevragen we je werknemers. Op basis van die informatie, onze eigen methodologie en wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we een nieuwe visie en indeling voor je werkplekken.

Die indeling van de ruimtes gebeurt in functie van de werknemers en hun taken. Ieder team heeft diverse noden op vaak verschillende ogenblikken. Om daaraan zo goed mogelijk te beantwoorden, werken we met vier terugkerende thema’s: focus, communiceren, teamwork en pauze.

We helpen graag om onze plannen en adviezen te concretiseren en te implementeren, maar je kan met dit ‘plan van aanpak’ ook naar een architect of makelaar stappen. Ook begeleiden we je werknemers in het veranderings- en bewustwordingsproject.

Tip: Financier deze workshop met je KMO-portefeuille of werkbaarheidscheques!*

Voor

Na

*Wist je dat je de diensten van UPspace gedeeltelijk kan financieren met de KMO-portefeuille? Zo geniet je van 30% steunJe kan ook bij de Vlaamse overheid een werkbaarheidscheque aanvragen om een scan te laten uitvoeren rond verschillende aspecten van werkbaarheid op het werk, voor een maximum van  10.000 subsidies.

Deze bedrijven en organisaties boekten UPspace

Een vrijblijvende kennismaking?

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!