Stel je voor: ik lig in coma. En de artsen zeggen dat er nog een sprankje hoop is… Dan kan jij me terug wakker krijgen… Organiseer een rave uit de jaren 90! Fluorescerende kleding en glowsticks mogen, maar zijn geen must.

ÉN – nu komt het belangrijkste deel – speel de live versie van “Born Slippy” van Underworld op een maximum volume. Dit nummer bezorgt me steevast letterlijk kippenvel, dus zal het dan ook wel helpen om me wakker te krijgen! Ik kan het niet met honderd procent zekerheid beloven, maar ik geloof erin! Dus: kan ik op je rekenen? 

Je team terug wakker krijgen is minder moeilijk: kondig gewoon voor de lol aan dat je alle plaatsen gaat herinrichten. Binnen de 10 minuten staat uw kot op stelten. Mensen zijn gewoontedieren en willen het liefst naast hun favoriete collega zitten, aan het raam, in het hoekje, in stilte,

Daarom doen steeds meer bedrijven en overheden beroep op ons. Wij zijn onafhankelijke adviseurs die luisteren naar alle teamleden om zo tot een werkplek te komen die afgestemd is op individuele noden en
wensen. Bon chance als je dit zelf wil doen, beter om ons hiervoor in te schakelen.

We maken in onze methode helaas geen gebruik van een Rave Party, maar ons aanbod is wel net zo leuk.

Ps: een nieuwe maand staat voor de deur met een nieuw gratis spelbord “Mens Stoor me Niet”! Download het nu hier.  Voor de spelregels, klik hier.


 

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!