Politiecombi’s scheuren de straat in, precies op het moment dat de opnames van het tv-programma
“Pas Geverfd” hun hoogtepunt bereikten. Daar stond ik; de handyman, de sidekick van de echte ster Martine Prenen, te midden van een crime scene… Het was geen kwestie meer van verf en behang, maar van politie en perimeterregels.

In de chaos die volgde werd één van onze deelnemers, de ‘man des huizes’ geboeid afgevoerd. Zijn deelname aan het opknappen van het huis van de buren bleek een schending van zijn bewegingsvrijheid door een enkelband. De opnames werden gestopt, de verwarring was compleet.

Deze aflevering haalde nooit het TV scherm, maar de herinnering eraan blijft. Het was een ongeplande, maar onvergetelijke wending in de annalen van “Pas Geverfd”. Elke week stemden ongeveer 900.000 kijkers af op dit programma om te zien hoe twee buren elkaars huis zouden inrichten onder leiding van twee top designers. Eindresultaat: blijdschap, verrassing, vaak met tranen, soms van vreugde, en soms ook niet. Mijn taak? De televisie-handy-man die in slechts twee dagen tijd, twee huiskamers moest omtoveren. Altijd racend tegen de klok.

Een likje verf kan wonderen doen, maar kan een onwerkbare werkplek onmogelijk omtoveren tot een breinvriendelijke plek. Daar is heel veel meer voor nodig.

Ga je verbouwen? Stap dan niet zoals in “Pas Geverfd” in een race tegen de klok. Ga doordacht te werk,
en laat je door ons, UPspace, begeleiden. Wij nemen samen met jou en je team de tijd om je noden en wensen in kaart te brengen. Dat bespaart je op lange termijn een hoop ellende!

Geboeid door dit verhaal? Lets talk!

 

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!