_Min_Human Workplace Integration Webvisual

HUMAN WORKPLACE INTEGRATION PROGRAM

Het Human WorkSpace Integration Program biedt een uitgebreide en geïntegreerde aanpak voor het verbeteren van de werkplek en het welzijn van medewerkers.

Door te focussen op zowel fysieke als mentale optimalisatie, change management, en maatwerk oplossingen, helpt het programma bedrijven om efficiënter, productiever, en aantrekkelijker te worden voor huidige en toekomstige medewerkers.

Dit resulteert in een verhoogde betrokkenheid, lagere burn-out cijfers, en een verbeterde concurrentiepositie.

Analyse van de organisatie

We starten met een grondige analyse van de organisatie, zijn medewerkers, de huidige kantooromgeving en de verwachtingen voor de toekomst. Een bevraging van alle medewerkers wordt voorzien om te komen tot hun noden en wensen. Daarnaast wordt een  communicatie strategie en tijdlijn uitgewerkt om de betrokkenheid nog te vergroten.

Plan van eisen & Charter voor meer werkplezier, productiviteit en gezondere werkplek

Een plan van eisen wordt opgesteld om tot een optimale werkomgeving te komen, op basis van de noden en wensen van jullie medewerkers. Aan de hand de bevraging worden prioriteiten gesteld op het niveau van aanpassingen aan ruimte én mindset. Dit leidt tot het opstellen van een “Charter voor meer werkplezier, productiviteit en gezondere werkplek”.

Geïntegreerde Aanpak 

In een laatste fase begeleiden en ondersteunen we jullie organisatie in de uitrol van het opgestelde charter, om zo de gedragenheid te vergroten. Gedurende 3 maanden begeleiden we jullie en jullie medewerkers in het concreet toepassen van de gewenste “gedragsregels” binnen de top 3 vooropgestelde thema’s. Ook na 6 maanden en één jaar komen we langs om de laatste puntjes op de ‘i’ te bespreken…

 

Dit programma is een samenwerking tussen UPspace en Better Minds at Work.
Better Minds at Work is onze ‘partner in brain’ voor alles wat met MINDSET, FOCUS en CHANGE MANAGEMENT te maken heeft. Samen creëren we UPspaces waar jouw medewerkers en kantoor optimaal samenwerken. Better Minds at Work is een internationaal opererende consultancy die zich richt op het verhogen van de mentale weerbaarheid van je medewerkers. Het bedrijf is opgericht door Elke Geraerts. 

*Wist je dat je de diensten van UPspace gedeeltelijk kan financieren met de KMO-portefeuille? Zo geniet je van 30% steunJe kan ook bij de Vlaamse overheid een werkbaarheidscheque aanvragen om een scan te laten uitvoeren rond verschillende aspecten van werkbaarheid op het werk, voor een maximum van  10.000 subsidies.

Deze bedrijven en organisaties boekten UPspace

Een vrijblijvende kennismaking?

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!