Lees Meer - Tailormade Workplace Advice

TAILORMADE

HUMAN WORKPLACE
ADVICE

Wij ondersteunen je organisatie bij het creëren van een werkbare, breinvriendelijke werkomgeving, op maat van je medewerkers en de gewenste manier van werken. We treden op als studiebureau en zoeken oplossingen op maat van jouw organisatie.

We bekijken samen hoe jullie werkplek kan geoptimaliseerd worden om communicatie, samenwerken, focus en pauze te stimuleren bij alle medewerkers.

Ruimte en productiviteit zijn namelijk onlosmakelijk verbonden met elkaar, en bepalen mee het welzijn en welbevinden op de werkvloer. Het betrekken van de medewerkers is dus een essentiële stap in dit programma.je

Mensgerichte focus

Dit programma legt de nadruk op het verbeteren van het welzijn en de productiviteit van medewerkers, wat kan leiden tot lagere burn-out cijfers en
hogere werktevredenheid. We zorgen voor een algehele en duurzame verbetering van de werkomgeving en een gedragenheid binnen de organisatie.

Aangepast aan Specifieke Behoeften

Het programma wordt aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van elk bedrijf, wat zorgt voor de meest effectieve resultaten. We starten met een grondige analyse fase, want elke organisatie is anders! Het programma is flexibel en kan worden aangepast aan veranderingen in de organisatie of de werkomgeving.

Verhoogde Efficiëntie en Betrokkenheid

Door de werkruimte optimaal in te richten, wordt de efficiëntie verhoogd en kunnen medewerkers effectiever (samen)werken. Om te achterhalen wat de noden zijn voor zo een efficiënte omgeving, bevragen we de medewerkers. Dit vergroot de betrokkenheid van medewerkers, en dus ook je kans op slagen!

Medewerkers als ambassadeurs

Door een verbeterde werkomgeving en verhoogd welzijn van medewerkers, kan het bedrijf zich onderscheiden als een aantrekkelijke werkgever. Zo’n breinvriendelijke werkplek stimuleert creativiteit en innovatie, verhoogt de productiviteit en verminderd de foutenmarges, wat bijdraagt aan de groei en het succes van het bedrijf. Medewerkers worden ambassadeurs die – samen met het gebouw – de visie van de organisatie mee uitdragen.

Doelgericht & leesbaar resultaat

Op basis van de analyse, onze eigen methodologie en wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen we een nieuwe visie en indeling voor je werkplekken. De indeling van de ruimten gebeurt in functie van de werknemers en hun taken. Ieder team heeft diverse noden op vaak verschillende ogenblikken. Om daaraan zo goed mogelijk te beantwoorden, werken we met vier terugkerende thema’s: focus, communiceren, teamwork en pauze. We helpen graag om onze plannen en adviezen te concretiseren en te implementeren, maar je kan met dit ‘plan van aanpak’ ook naar een architect of makelaar stappen.

Tip: Financier deze workshop met je KMO-portefeuille of werkbaarheidscheques!*

*Wist je dat je de diensten van UPspace gedeeltelijk kan financieren met de KMO-portefeuille? Zo geniet je van 30% steunJe kan ook bij de Vlaamse overheid een werkbaarheidscheque aanvragen om een scan te laten uitvoeren rond verschillende aspecten van werkbaarheid op het werk, voor een maximum van  10.000 subsidies.

Deze bedrijven en organisaties boekten UPspace

Een vrijblijvende kennismaking?

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!