Vandaag is het zover. Ik word vijftig. Een halve eeuw!

Het kraakt en knettert in mijn hoofd. Ik weiger om toe te geven aan deze nieuwe realiteit. Gelukkig ben ik briljant in omdenken. Neen, ik ben vandaag niet vijftig, ik ben “49+1” jaar jong; dat voelt beter aan.

Als ik eerlijk ben, heb ik mijn hele leven gigantisch hard mijn verjaardag gevierd. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de rest van de mensheid. Want laten we eerlijk zijn, mijn geboortedag is toch de belangrijkste dag van het jaar, nietwaar? Een dag die steevast moet gevierd worden met een groots feest, omringd door vrienden,familie, en collega’s die stiekem hopen op meer dan alleen taart.

Maar nu, de vijf in het getal voorkomt voelt het anders. Het voelt oud.

Mijn vrouw beweert dat ik in een midlife crisis verkeer. En eerlijk gezegd, ik denk dat ze gelijk heeft….
Maar dankzij mijn nieuwe verjaardag formule “49+1” kan ik er weer vol voor gaan. Het maakt me meteen jonger, en volgend jaar kan ik gewoon zeggen dat ik “49+2” ben geworden. Het voelt als een eindeloze reeks van verjaardagsmogelijkheden… Dus laat die feestjes maar komen; ik ben er terug klaar voor.

Mogelijkheden, daar gaat het om bij UPspace. Als buitenstaander bekijken we uw kantooromgeving vanuit een ander perspectief en dat geeft steevast een frisse kijk op uw werkplek. Het is dan ook het leukste compliment dat we kunnen krijgen van onze klanten: “We wisten niet dat we nog zoveel mogelijkheden hadden in onze kantoren”.

Kijk, dat is graag gedaan, dankzij onze jeugdige frisse kijk op uw wereld!
Ook kennismaken? Maak hier je afspraak met ons.

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!