Soms waag ik me aan dingen die ik beter zou laten. Neem nu het idee om de haardos van mijn zoontje, die een heuse surferscoupe ambieerde, onder handen te nemen. Hij stoorde zich enorm aan zijn zicht-belemmerende “frou”. “Barber Papa” altijd klaar met een oplossing! Geen wachttijden, een snelle duik onder de kraan, de frou naar voren kammen en recht knippen. Hoe moeilijk kan het zijn?!

Nou, behoorlijk moeilijk, zo bleek… Mijn enthousiasme voor mijn nieuwe rol als gezinskapper werd al snel de bron van familiegrappen. In plaats van een tevreden surfer, had ik per ongeluk een mini-Jommeke gecreëerd met een permanente ‘Bad Hair Day’-look.

Mijn vrouw verbood me om mijn carrière als amateurkapper verder uit te bouwen. Er zijn nu eenmaal beroepen waarvoor je simpelweg talent moet hebben… Duidelijk voor mij dat het knippen van haar zo’n beroep is. Laat professionals hun werk doen, ze zullen je dankbaar zijn. 😉

Geen haar op ons hoofd dat er aan denkt experten in kapsels te worden. Wij zetten liever ons talent in bij de creatie van perfecte kantooromgevingen.

Je kan zelf aan de slag gaan, zoals ik met mijn zoontjes haardos, maar besef dat een goed werkend kantoor organiseren niet evident is. Onze achtergrond als interieurarchitecten helpt ons daar bij. Wij houden van plannen en puzzelen. Als buitenstaander kijken we met een frisse, andere blik op uw werkplek. We krijgen vaak het compliment dat we met verrassend eenvoudige oplossingen komen die onze klanten nooit zelf konden bedenken. Geen knip- en plakwerk, maar altijd op uw maat.

Zin om 2024 goed te starten? Hier kan je alvast een afspraak plannen voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!