“Man dood op begrafenisbeurs ‘Funeral @ Work‘”: het lijkt zo op een krantenkop uit Het Laatste Nieuws. Het was voor team Deusjevoo helaas bijna de waarheid…

3 jaar geleden stonden we voor de derde keer met ons bedrijf als standhouder op deze beurs. Tijdens de opbouwdagen stond onze collega Dirk vier meter hoog op een stelling. Hij waarschuwde iedereen: “Pas op voor het gat in de vloer!”

Tot plots alle begrafenisondernemers om ons heen stonden… Wat voorafging? Onzen Dirk sukkelde zelf met z’n stelling in het gapende gat. De stelling kantelde, Dirk stortte letterlijk neer met een doodsklap op de houten vloer. Gelukkig kunnen begrafenisondernemers ook levens redden. Zonder aarzelen schoten ze meteen in actie en voorkwamen ze een tragisch einde…

En hoe het nu met Dirk gaat? Wel, Dirk herstelde in het ziekenhuis. Zijn trots wellicht gekneusd, maar fysiek intussen intact. En gelukkig maar; Dirk viert binnenkort z’n 20ste jaar bij Deusjevoo! Dat weekend werden wij ongewild het gespreksonderwerp van de beurs.

Na een paar jaar afwezigheid staan we met Deusjevoo dit jaar terug op Funeral @ Work. Raar om te zeggen, maar als masters in showbizz spreken we dezelfde taal als begrafenisondernemers. Het is ook een beetje showbizz. Een trieste show, weliswaar. Het is niet voor niets dat we in de sector zo’n mooie portfolio hebben opgebouwd.

Uiteraard heeft UPspace ook z’n steentje bijgedragen, we hebben met ons kritische oog de flow van de uitvaart in Europa hertekend, en dat werd bekroond met een internationale innovation award voor het Uitvaartcentrum Eraly.

Ben je werkzaam in de sector, en wil een bezoekje brengen aan onze stand op 3 en 4 februari? Antwoord dan gewoon op deze mail: “Ja, ik wil!” en we bezorgen je een gratis toegangsticket!

En we zouden het nog vergeten, maar binnenkort alweer een nieuwe maand. Tijd voor een nieuwMens Stoor Me Niet-spelbord, dus. Download het bord hier. Voor de spelregels, klik hier.

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!