Als art-director van Deusjevoo kom je nog eens ergens. Zo werken we regelmatig in de uitvaartsector. Het was winter 2017. Tijdens een intakegesprek leidde een klant mijn collega Sofie en ikzelf enthousiast rond in zijn funerarium. Als creatievelingen zijn we nieuwsgierig en willen we altijd alles begrijpen en alles zien. Vrolijk word je natuurlijk niet van zo’n bezoek. Maar je wordt wel blij als je de passie en het ondernemerschap voelt van de mensen die er werken.

Dus hobbelden we achter de begrafenisondernemer aan: kamer in, kamer uit. In de rouwkamer stopte onze aandacht plots. Er lag nog iemand… Het was bizar en ongemakkelijk, om het zacht uit te drukken. Een voorval dat in onze kleren kroop. Je staat oog in oog met een dode man, terwijl je eigenlijk komt om de ruimte te analyseren.

We leerden er wel van, en vroegen klanten voortaan om bijzonderheden te melden. Soms kom je als interieurarchitect nou eenmaal op plekken waar je liever niet bent, of waarover je toch graag gewaarschuwd wil worden.

Zoals we dat bij Deusjevoo doen, doen we dat ook bij UPspace: diepgravend onderzoek uitvoeren om de bedrijfsruimte te optimaliseren voor de gebruikers. Lijken weghalen doen we niet, maar we halen wel alle hindernissen in jullie indeling weg zodat er weer écht gefocust kan worden om tot een betere samenwerking te komen.

Wij willen een positieve transformatie bewerkstelligen, dus soms is het beter om aan je klanten te vragen wat de GO en NO-GO zones in het bedrijf zijn om ongemakkelijke situaties te vermijden.

We hebben slechts één wens: jouw bedrijf omtunen naar een levendig geheel, en daar zijn we verdomd goed in. Maak kennis met onze maatwerktrajecten, workshops en masterclasses.

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!