Het was geen gewone nacht, het kon immers elk moment gebeuren… Mijn vrouw werd wakker en vertelde rustig dat haar water gebroken was. Ik had moeten zeggen, “wihoe, we worden mama en papa” of “eindelijk is het zover, laten we gaan persen”, of… Maar zoals je weet uit vorige gestoorde mails, staat mijn brein ‘s nachts uit.

Mijn reactie was: “Oké, kan ik nog gaan werken?” Laat ik je vertellen dat dit niet het juiste antwoord was.
Ik had vele cursussen gevolgd in het toekomstig vaderschap, online video’s, talloze artikelen, gedetailleerde stappenplannen met vroedvrouwen en infoavonden in het moederhuis. Als man word je bedolven met informatie… En toch faalde ik op het cruciale moment. De boodschap was immers glashelder: “Als het water breekt, moet je actie ondernemen”.

Twee uur later verwelkomden we onze zoon Manil. Nu kunnen we erom lachen, maar die avond met het begin van mijn reis als vader maakte ik een valse start. Nu, ik ben er zeker van dat ik het nu ruimschoots goed gemaakt heb en we hebben met z’n drietjes een uitstekende connectie met elkaar. 🙂

Connecties, verbinding, netwerken,… Dat is essentieel voor ondernemers. Daarom heb ik nu een vraag en opdracht voor jullie… “Zijn wij al geconnecteerd op LinkedIn?” Neen?

Dat moeten we dan nu veranderen, want wij hebben wel degelijk een connectie met elkaar… En dat
minstens 1 x per week. Welkom in mijn netwerk!

 

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!