Halloween horror.
CEO Jo Peters:
“Elk jaar rond Halloween speelt zich hetzelfde af in mijn leven. Degenen die mij al wat beter kennen, weten intussen dat ik mezelf niet bepaald beschouw als een waaghals. Daarenboven heb ik de ongelukkige gave om snel te verschrikken. Ik schreef er al eens over in “mijn fantoomvrouw”. Ik kan er echt niets aan doen…

Halloween is voor velen een feest vol plezier en griezel, maar voor mij? Pure stress. De afgelopen jaren was het makkelijk te vermijden, maar dit jaar wordt anders. Mijn 8-jarige zoontje, een kleine avonturier, ziet Halloween als het hoogtepunt van het jaar. Hij wil griezeltochten maken… En raad eens met wie hij dat wil doen? Juist. Met zijn stoere papa. Mijn zoon is vastbesloten om mij van het ene in het andere spookachtig avontuur mee te slepen.
Het probleem is dat ik al in paniek raak bij spinnenwebben en donkere hoekjes, laat staan een wandeling in het duister op zoek naar griezels. Hoe vertel ik mijn zoon dat dit voor mij een no-go is? Ik wil uiteraard zijn held zijn…
Misschien bij deze een warme oproep: als je me op straat of in het bos tegenkomt op Halloween, zet je masker af en glimlach alsjeblieft vriendelijk naar mij… Ik ben gewoon een vader die alles doet om zijn zoontje gelukkig te maken.”
Mensen gelukkig maken, dat is de missie van UPspace. We zijn ervan overtuigd dat je je werkgeluk voor een stuk kan boosten met een goed werkend kantoor. We weten ook dat verandering op de werkvloer collega’s afschrikt en angst aanjaagt.
Wij veranderen nooit om te veranderen, we voeren een change door met respect voor ieders noden en wensen. Zet zelf een eerste stapje… en misschien is november wel dé maand om je angst opzij te zetten en “Mens Stoor Me Niet” op te starten! Als je durft tenminste…
👉 Spelbord: bitly.ws/Yksa
PS: Volgende week even een kleine pauze, in de herfstvakantie geniet ik van mijn familie. Mijn gestoorde mail moet je dus een week missen, maar geen angst: op dinsdag 7 november ben ik er terug!

 

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!