Ik heb een kat, Balthazar. Een moeilijke periode breekt aan: de lente. Want hij kan niet weerstaan aan de verleiding van mooie siergrassen. Voor de kat ziet onze tuin eruit als een all-you-can-eat buffet. Eenmaal binnen, dan begint het lieve beest te kokhalzen en probeer ik hem naar buiten te sturen. Maar meestal is hij sneller dan ik en spurt hij de trap op naar boven.

Binnen de kortste keren bevind ik me op een trap bedekt met kattenkots. De kwakjes maagsap met groene slierten zijn niet het enige ranzige, want zwijg me over die zurige geur die het huis vult. Terwijl ik me een weg baan door een trap vol braaksel, sta ik zelf naast de kat te kokhalsen.

Hoe zo’n tafereel telkens afloopt, moet je maar eens aan mijn vrouw Ann vragen…
Alleszins, wij twee – Balthazar en ik – hebben haar hulp nodig. 

Ik wil je kantoor niet vergelijken met kattenkots, maar soms heb je een Ann nodig die terug orde in de chaos brengt. UPspace kan die Ann voor jou zijn. Want terug orde scheppen in je werkplek, dat kunnen wij als geen ander.

Hoe we dat doen? Samen analyseren we de huidige situatie om vervolgens naar een ideaal werklandschap te evolueren, waarin iedereen zich prettig en gehoord voelt. Met als extra resultaat een dikke winst in productiviteit, en een daling van het stressniveau. Wij werken ‘zuur-vrij’, een formule op maat van jou en je team! Meer weten? Neem dan snel contact met ons op. 
 
PS: Ondanks alle ongemakken houden wij van onze Balthazar. 

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!