Dit waargebeurde verhaal is de sequel op “Mijn collega’s zijn zwijnen“.

Na de varkensstal verhuisden we naar een ander oud atelier op de voormalige steenkoolmijnsite vanHouthalen-Helchteren. Het was een bouwval met ramen die als favoriet doelwit dienden voor vandalen.

Geld om nieuwe te laten plaatsen was er niet. We doen het zelf, dachten we. Met mijn bestelwagen reden we naar de glashandel en laadden we meer dan 200 op maat gesneden ruiten in. Alles verliep vlot, tot in het midden van het laatste kruispunt waar ik net iets te hard in de remmen moest: KRAK, TINGELING, KLEDDER!

Ik stopte in het midden van de kruising en opende de zijdeur… Een zee van glasscherven verspreidde zich over het asfalt. Gevolg? Een verkeersinfarct op de Noord-Zuidverbinding, en plots was ik afnemer van de maand! De volgende dag mocht ik weer 200 ruiten bestellen. Sinds die dag is mijn geluk voor de rest van mijn leven gewaarborgd.

Glashelder, daar houden we van bij UPspace. Wij breken ons hoofd over uw kantoorindeling. We zorgen ervoor dat onze adviezen & resultaten door het kleinste kind, zonder brokken, gelezen kunnen worden. Wij noemen dat al lachend “Jip & Janneke-taal”.

En wat kost dat dan? Ook dat staat glashelder op onze site. Combineer dat in het nieuwe jaar met de KMO-portefeuille en je hebt meteen de gelukkigste deal van 2024 op zak.

Vanwege het hele UPspace team wensen we je een nieuw jaar vol werkgeluk. Jo – Emmanuelle – Brent – Wout

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!