Als er één wederkerige discussie onze lunchroom vult, dan is het wel deze existentiële kwestie rondom het broodje Martino: hoort het nu met of zonder sla geserveerd te worden? Deze vraag heeft meer verdeeldheid gezaaid dan de vraag of ananas op pizza thuishoort of niet … 

Voor sommigen is het antwoord kristalhelder: een broodje, americain, ansjovis, augurk en een flinke toef Martino-saus. Case closed. Maar dan heb je het andere kamp, dat met vastberadenheid beweert dat sla – en laten we vooral het ei niet vergeten – erbij hoort. Is dit werkelijk zo’n belangrijke kwestie, denk je? Nou, geloof me, ik heb hoog oplopende discussies mogen aanschouwen aan onze tafels. Als het woord Martino valt, is een culinaire clash nooit veraf …

Beste lezers van de “Gestoorde mail”, ik heb besloten om deze strijd eens en voor altijd te beslechten met een poll. Wij leggen ons lot – en dat van het broodje Martino – in uw handen. Stem hier: met of zonder sla, en nu we toch bezig zijn stem ook: met of zonder ansjovis … want ook daar lijken de meningen over verdeeld. De democratie zal beslissen! 

We realiseren ons dat de uitslag van deze poll potentieel controversieel zal zijn. Sommigen zullen juichen, anderen zullen rouwen. Maar wees gerust, ongeacht de uitkomst, beloven we dat we vrede zullen nemen met de stem van de meerderheid.

Een poll organiseren werkt altijd … Bij UPspace zijn we niet geïnteresseerd in een broodje Martino met of zonder sla. Maar via een bevraging, een poll, betrekken we elke medewerker in het bad om de werkplek breinvriendelijker te maken. Deze input is echt belangrijk als je het verschil wil maken. Een goed werkende werkplek begint namelijk met te luisteren naar de wensen en noden van de medewerkers!
Interesse hoe we dit aanpakken? We hebben diverse oplossingen in ons aanbod, met of zonder sla.

Nieuwe maand, nieuw Mens Stoor Me Niet-spelbord. Download het bord hier. Voor de spelregels, klik hier.

Oh ja, komende twee weken stoor ik je even niet, ik geniet van paaseitjes, zonder Martino 😊 

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!