Ik ga binnenkort sterven van schrik. De oorzaak? Mijn fantoomvrouw. Niet in die zin dat ze onzichtbaar is, wel dat ze altijd onverwachts opduikt. Gewoon door in stilte achter me te staan, jaagt ze me de stuipen op het lijf.

Ik zie haar doodgraag komen hoor, maar please, kom niet zonder aankondiging. Want ik ben vaak in gedachten verzonken, en dan schrik ik me kapot. Denk: ik gil als een mager speenvarken, sta ter plekke te trappelen en word vervolgens boos.

Mijn vrouw vindt me raar en mijn schrikreacties zwaar overdreven. Bovendien vindt ze het nog grappig ook. En ik, ik ben nergens op mijn gemak. Maar goed, ik blijf hoopvol. 

Weet je wie ook vaak schrikt? Je medewerkers. Bijvoorbeeld als je de werkvloer wil herschikken. Hun veilige haven met vaste stek wordt dan plots een oncontroleerbare woeste zee. En die ongerustheid zorgt dan op z’n beurt voor onvrede. 

Bij UPspace betrekken we daarentegen altijd iedereen in een transformatietraject. Dat doen we omdat we streven naar een werkplek die werkt voor ieder individu apart. En zo creëren wij draagvlaak, iets dat elke keer opnieuw werkt. 

Wil je meer weten over deze trajecten? Maak dan snel een afspraak. Dat kan je doen door te “replyen” op deze mail. 

PS: schrikken over de kostprijs? No way, want wij werken met de KMO-portefeuille. `

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!