Mijn handschrift, daar is al veel over gezegd en over geschreven. Het is praktisch onleesbaar. Het lijkt een eigen gecreëerde geheime code waar ikzelf steevast moeite mee heb om het te ontcijferen, laat staan dat mijn omgeving er iets van begrijpt.

Heel vaak (altijd) komt het voor dat het nooit meer te achterhalen is. Soms denk ik dat de ‘Steen van Rosetta’ makkelijker te ontcijferen is… Een goed georganiseerd boodschappenlijstje meenemen naar de winkel geeft geen garantie dat ik thuiskom met het juiste. Dat wordt steevast improviseren. Gelukkig hou ik van spontaniteit, maar toch… Jammer voor mezelf, want ik schrijf namelijk graag (dat is ook de reden waarom je mijn gestoorde mailtjes ontvangt). Wie weet welke ingenieuze literaire pareltjes verloren zijn gegaan in de onleesbaarheid van mijn geschrift…

Ontcijferen, ontrafelen, en graven tot op het bot, dat doen we graag bij UPspace. Voor velen is het een onmogelijke en lastige klus om erachter te komen wat elk teamlid nodig heeft om zijn/haar job beter te kunnen doen en gelukkiger te worden. Veel meningen, veel angsten om te veranderen, en toch liggen de opportuniteiten voor het oprapen. Je moet ze alleen willen zien.

Gelukkig zijn wij daarin getraind. Wij analyseren iedere gebruiker, brengen individuele- en teamnoden én behoeften in kaart. We puzzelen tot een leesbaar geheel voor iedereen. Daarvoor krijgen we steevast applaus, echter nooit voor mijn handschrift. Wees dus maar blij dat onze site niet handgeschreven is… En zet hier zelf de eerste stap in het ontcijferen van je eigen noden voor je werkplek!

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!