Jawel, ook hier bij UPspace hebben we last van vaatwas-angst. Net zoals in vele bedrijven, blijkbaar. Een angst die ik niet begrijp. 

Mijn team stockeert de afwas liever op het aanrecht dan in de vaatwasmachine. Het lijkt wel of ze denken: Jo zal de vaat wel doen met een sopje. News flash: gaat niet gebeuren. 

Nee maar even serieus, waar zijn ze bang voor? Dat het een geheime deur naar Zweinstein is? Het is gewoon een vaatwasser, lieve mensen. En terwijl we het toch over klusjes hebben: wat met die uitpuilende vuilbak, lege toiletrollen en de kruimels na het eten?

Met de enige echte esthetisch verantwoorde lenteschoonmaak-posters van Deusjevoo maak je er voorgoed komaf mee. Printen, ophangen en klaar is kees! Downloaden kan via https://bit.ly/3JLxXBJ

Zo’n leuke actie van onze collega’s van Deusjevoo kunnen we bij UPspace alleen maar toejuichen. Een ordelijke bureauomgeving werkt gewoonweg veel productiever. En ook al zijn we geen schoonmaakexperten, het creëren van een optimale werkomgeving is wél onze dada. 

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!