Laten we het eens hebben over een serieus onderwerp: mijn zure beertjes verslaving. Gewoon één beertje eten gaat niet, ik moet meteen de hele zak opeten. Soms is zelfs één zak niet genoeg. Tuurlijk, ik weet dat het slecht voor me is. Veel suiker en calorieën, bla bla bla. Maar ja, ‘t is sterker dan mezelf. Als ik ze zie, hoor ik ze roepen: “Eet me, eet me!” En dan geef ik me gewillig over aan hun verleiding.

Ik wil afkicken van verslaving. Daarvoor heb al verschillende dingen geprobeerd, maar ging telkens weer de mist in. Het is een vicieuze cirkel, beste mensen.

Genoeg over mijn verslaving. Want weet je waar de werkende mens aan verslaafd is? Aan dopamine. Dat is een verslaving aan prikkels, ook in onze kantoren. Een leuk gevoel, maar moordend voor ons brein. Resultaat: stress stijgt en efficiënte daalt met 30%. Proberen af te kicken? Heel moeilijk, want dat geeft hoe dan ook weerstand.

Gelukkig is er UPspace, die je kan helpen met zo’n complexe verslaving. Leen je team één dag aan ons uit voor onze workshop en je krijgt een gezond en minder zuur team terug. Dat garanderen we je.

De prijs? Die ligt hoger dan een zakje zure beertjes, maar veel lager dan je verwacht. Namelijk €2.400 exclusief btw. En het beste moet nog komen, want je kan de workshop financiëren met je KMO-portefeuille of werkbaarheidscheques! 

Neem contact met ons op voor meer info.

PS: De allerbeste zure beertjes zijn van Look-O-Look, en ik kan het weten. 😉

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!