Mijn kinderdroom toen ik zo’n 14 jaar oud was? “Later als ik groot ben, word ik decorbouwer.”

36 jaar later sta ik hier, met een geweldig team van 30 talenten, aan de top in Vlaanderen en een bekend gezicht in Nederland. Nu we Duitsland betreden weet ik zeker: dromen moet je najagen. En als je gelooft in jezelf en je team, worden ze werkelijkheid.

Mijn pad naar de showbizz begon toen ik 14 was. De BRT (nu VRT) bood weinig inspiratie. Wij Vlamingen keken massaal naar de kleurrijke Nederlandse tv-shows zoals ‘Wedden Dat?’ en ‘De 123 Show’. Het keerpunt kwam tijdens een aflevering van ‘Honeymoonquiz’, toen Ron Brandsteder onthulde dat het decor door een Belg was ontworpen en gebouwd. Op dat moment besloot ik: ik ga in de showbizz.

Van kunstschool naar filmschool, en uiteindelijk vanuit een tuinhuisje, de heimat van Deusjevoo, heb ik samen met mijn team bijna bereikt wat ik als tiener hoopte. Het is een reis geweest met vallen en opstaan, gedreven door een passie voor creativiteit.

“Later als ik groot ben”; dat is nu! In de wereld van showbizz en entertainment zou je wel van een andere planeet moeten komen als je ons nog niet kent. Enkel de EBU moet nog ontdekken wie we zijn… Want ooit bouwen wij het decor voor het Eurovisiesongfestival!

Ik ben nog lang niet klaar. En ook met onze Deusjevoo-belevingsinterieurs heb ik nog vele dromen te verwezenlijken, wacht maar…

Bedrijven evolueren voortdurend; ze groeien, transformeren en hun werkmethoden veranderen. Dit is een natuurlijk proces. Net zoals we ooit van paard en kar naar auto’s gingen, staan we nu voor de integratie van AI. We moeten deze technologie omarmen en integreren in ons werk. Verzet tegen vernieuwing heeft geen zin.

Bij Deusjevoo hebben we een decennium geleden al ervaren dat oude methoden niet meer werkten, wat leidde tot de oprichting van UPspace. Met UPspace helpen we andere bedrijven in een veranderende wereld met een frisse kijk op werkplekken, breken we vastgeroeste gewoontes en focussen we op de basis: wie ben ik, wat is mijn rol in dit bedrijf en in dit team, en hoe kan de ruimte mij helpen efficiënter en minder gestrest te werken?

Mijn droom voor UPspace is het creëren van werkplekken die mensen gelukkig maken, plekken waar elke verandering bijdraagt aan ons welzijn. Koester jij ook deze droom? Dan zit ik maar één klik van je verwijderd.

P.S.: Een andere kleine droom die ik graag deel, want dromen delen helpt: Ik zou graag Ron Brandsteder ontmoeten. Als je hem kent, stel me dan alsjeblieft voor… 

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!