Een hele tijd geleden begon ons alarmsysteem zich ‘s nachts erg ongewoon te gedragen. Het huis vulde zich elke nacht met verdomde piepjes. Slaapdronken begaf ik me steeds naar het codeklavier om op de knopjes te drukken, in de hoop dat het geluid zou stoppen. Mensen die mij kennen weten dat mijn brein na een slaapje tijd nodig heeft om in actie te schieten… dus ’s nachts rustig denken? Vergeet het maar! … “Brain-failure.” Maar verdomd, na een tijdje stopte het geluid toch en kon ik terug naar bed.
Helaas, het stoppen was maar voor even: dagen gingen voorbij met nachten vol piepjes. Geen idee hoe we deze ellende konden stoppen. Tijd om een professional in te schakelen… De installateur vond niet meteen de oorzaak. Uiteindelijk werd het hele alarmsysteem vervangen, met de nodige kosten als gevolg. Maar hey, een goede nachtrust is onbetaalbaar, toch?
Nou, niet dus. Diezelfde nacht begon het hele circus van piepjes weer van voren af aan. Moedeloos en slaapdronken ging ik op zoek naar de bron van het kwaad. En tot mijn grote verbazing bleek het niet het alarm te zijn dat piepte, maar een eenvoudig wekkertje in de werkkamer van mijn vrouw. Ik herhaal; een wekkertje! Nachten van slapeloosheid, onnodige reparaties en geldverspilling, allemaal voor niets…
Maar weet je wat het ergste was? Ik heb onze alarminstallateur nooit verteld wat de echte oorzaak was. Schaamte heet dat.
Een belangrijke les: als het niet werkt, schakel dan een expert in. UPspace is een expert in werkvloeren die niet meer werken. We zijn niet dag en nacht bereikbaar, maar we kunnen wél snel helpen om de diagnose te stellen.
Net zoals een goede nachtrust een must is, verdient een goede kantoorindeling zich in een wip en een flip terug: je productiviteit boost met 30% (en dat is wetenschappelijk onderbouwd), en het werkgeluk dat stijgt, krijg je er gratis bij.
Vraag hier je gratis intakegesprekje aan. Gegarandeerd niet slaapverwekkend…
 
 
 
 
 

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!