Ik besef dat ik vaak de neiging heb om mezelf uit te dagen door dingen te doen waar ik niet goed in ben. Dat doe ik om mezelf te bewijzen dat ik het toch kan.
Iets waar ik bijvoorbeeld echt niet goed in ben, is toeren uithalen met gemotoriseerde voertuigen.
Zo ook tijdens onze teamreis in Lapland, toen we met een sneeuwscooter gingen rijden. Al in de eerste bocht plakte ik tegen een boom en was de sneeuwscooter total loss.

Het was trouwens ook niet mijn eerste accident: een bromfiets, een cart en een speedboot gingen al voor. Om die reden heb ik de jet-ski van mijn bucketlist geschrapt.
Stilaan begrijp ik nu dat dingen blijven proberen waar ik niet goed in ben niet de juiste manier is om te groeien en te bloeien. Ik moet me concentreren op mijn talent in plaats van mezelf in gevaar te brengen.

En dat is wat we doen bij UPspace.
Ons talent is bedrijven en hun medewerkers doen groeien en bloeien door voor hen een motiverende werkplek te creëren die werkt op maat van elk individu. Iedere persoon is anders en heeft andere noden en behoeften om te kunnen groeien.

Dat is het leuke van onze maatwerktrajecten, ze leveren naast 30% meer productiviteit ook minder fouten en stress op, een veilige atmosfeer waarin talentontwikkeling mogelijk is.

Meer weten over zo’n ideale werkplek? Neem hier eens een kijkje. 

 

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!