Deze Gestoorde Mail is er eentje zonder overtollige ballast. Ik heb geweldig nieuws: ik ben 15 kilo afgevallen! Ja, echt waar.

En wat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen na anderhalf jaar intermittent fasting en sporten? In mijn geval kwam het antwoord van onze poetsvrouw… Ze hangt nu steevast mijn broeken in de kleerkast van mijn vrouw. Als je mijn vrouw kent, is dat toch wel het toppunt van een flatterend compliment. ☺

Niet alleen ik kies voor een maatje kleiner, veel kantoren krimpen ook. Bij UPspace merken we dat kantoorvloeren kleiner worden wegens thuiswerk. Maar het omgekeerde merken we ook op; vele bedrijven willen hun mensen terug op de werkvloer.

Eenduidig zeggen wat goed en wat fout is gaat jammer genoeg niet… Een werkplek inrichten is altijd maatwerk. Wij zoeken steevast naar de balans tussen individuele noden en het DNA van het bedrijf. Dat is complex, maar gelukkig puzzelen wij graag om tot een optimaal advies te komen. En dat lukt nagenoeg altijd.

Hoe we dat doen? Met deze drie formules.

PS: Laat je investering nu krimpen met de KMO-portefeuille of werkbaarheids-cheques voor de meest slanke deal…

Slanker-dan-slank-gestoorde-mail

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!