Mijn team, dat zijn doorzetters die houden van absurde uitdagingen en adrenaline. Zo krijgt een eenvoudig dagje pretpark meteen een extra dimensie. De uitdaging: is het mogelijk om een perfecte sigaret te rollen tijdens een ritje in de snelste, grootste en meest tumultueuze achtbaan van Europa; de Silver Star in Europa-Park?

Gelukkig waren er amper wachtrijen in het park en konden we blijven proberen. De eerste pogingen waren ronduit rampzalig. Verkreukelde vloeitjes en volledig losse flodders vlogen als confetti in het rond. We bleven oefenen, rit na rit, om de kunst van het rollen te perfectioneren. Met elke draai en duik werden we bedrevener en na talloze rondes van trial and error hadden we het eindelijk onder de knie. Het bewijs is geleverd: je kan een perfecte sigaret rollen in een achtbaan.

Misschien ontketen ik hier wel een nieuwe TikTok challenge… Weet wel dat roken de gezondheid ernstig kan schaden, met of zonder achtbaan.

Bewijzen leveren doen we elke dag bij UPspace. Onze adviezen zijn altijd neurowetenschappelijk bewezen. Het is niet voor niets dat we spreken over ‘Breinvriendelijke Werkplekken’. Ontdek hier onze methode en onze wetenschappelijke partners.

Sommige werkplekken zijn net zoals een achtbaan: je begint rustig aan je werkdag en s’avonds kom je zotgedraaid terug thuis. Vele prikkels zijn vaak de oorzaak, ze maken een werkplek onwerkbaar.

Gelukkig komt de Vlaamse Overheid ook dit jaar weer met “werkbaarheidscheques” om het welzijn op de werkplek te verbeteren. Onze adviezen, begeleiding en scans komen 100% in aanmerking voor een subsidie tot €9000. Wees er snel bij, want op = op!

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!