Zijn je werkplekken écht de ideale ruimte voor focus, productiviteit en samenwerken?

Je maakt er beter werk van. Met UPspace.

UPspace ontwerpt doordachte werkruimtes waarin jouw werknemers of studenten écht optimaal kunnen presteren. Wetenschappelijk onderbouwd en op maat. Onze experts maken van elke werkplek een walhalla van rust en productiviteit. Brain friendly én future-proof.

Ontdek alle voordelen van UPspace werkruimtes

meer focus, meer efficiëntie, meer happiness

50% minder stress

Wat als je het stressniveau van je werknemers met 50% kon verlagen? Op de werkvloer leiden naderende deadlines, storende geluiden en prestatiedruk vaak tot extra stress. In een geoptimaliseerde werkplek kan je werknemer écht rustig en optimaal werken.

30% tijdswinst

Schenk je team 30% meer tijd. Want dat is de winst die je boekt met een optimaal ingerichte werkplek. Een die perfect beantwoordt aan de individuele noden van je werknemers. Zo stimuleer je iedereen op maat van zijn of haar taken. En haal je sneller betere resultaten.

50% minder fouten

Collega’s zijn vaak de grootste stoorzenders in een kantoor. Minimaliseer prikkels en je vermindert meteen ook de foutenlast. Met maar liefst 50%! Onderzoek toont dat door ruimtes op te delen in functie van verschillende noden, de focus stijgt en het aantal fouten met de helft daalt. Een praktisch ingerichte werkplek maakt dus een gigantisch verschil.

Boost je werkomgeving uw productiviteit?

Zeker dat je werkplek je productiviteit niet onbewust tegenwerkt?

Spel: mens stoor me niet

Het spelbord is gratis.

Erger je jezelf vaak aan alle herrie op kantoor? Dan is het innovatieve ‘Mens, Stoor Me Niet’ spel dat Jo ontwikkelde bij Deusjevoo dé perfecte oplossing! Maak afspraken rond geluidshygiëne op de werkplek en probeer elkaar te verslaan door de regels te volgen!

Wat levert een geoptimaliseerde werkplek jou op?

De productiviteit en focus stijgen

Je bespaart kosten op lange termijn

Betere connecties, betrokkenheid en samenwerking

Een grote credibiliteit voor je bedrijf

Je werknemers worden échte ambassadeurs

Geluk, welzijn en extra inspiratie op je werkvloer

Wist je dat UPspace ontstaan is vanuit Deusjevoo, dé specialist voor creatieve, stimulerende kantoorinrichting? Zij realiseren als geen ander werkruimtes waar focus koning is, creativiteit voluit stroomt en elke werknemer ook instant happiness ervaart. Wil je voor je team dus een productieve werkplek met een inspirerend interieur én in lijn met je bedrijfsverhaal, één adres: deusjevoo.be

Of onze klanten tevreden zijn?

Benieuwd hoe de UPspace methode voor hen werkt? Check snel onze referenties.

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!