Laatst was ik in een nagelnieuw kantoorcomplex; een prachtig design, een grote open vloer, veel lichtinval, prachtig meubilair en vele ‘stilte-pods’. Het was een doorslaand succes… NOT!

Het omgekeerde gebeurde: de grote open ruimte werd nog rumoeriger, waardoor de druk op de stilte-pods alleen maar toenam. Sommige medewerkers verbleven bijna permanent in deze cabines. Het had zelfs een vreselijk neveneffect op de werkvloer… Collega’s begonnen hen ‘The Bubble Bitches’ te noemen, ofwel de ‘asociale rakkers’ van het kantoor.


Pleistertjes kleven; daar zijn we goed in. Het lijkt erop dat mensen en bedrijven vaak de neiging hebben om problemen op de verkeerde manier aan te pakken. Laten we eens echt naar de oorzaak van het probleem kijken. Vaak zijn oplossingen simpel, soms zijn ze complex. Eén ding is zeker; als je wil genezen heb je een goede diagnose nodig.

En laat dat nu onze specialiteit zijn. Dokter UPspace staat klaar, ons spreekuur is dagelijks… Het enige wat je moet doen is hier klikken.

We hebben diverse remedies, zoals onze workshop “The Workfloor is Yours”, ideaal tot maximum 14 patiënten (collega’s), en dat voor slechts €5.900. Wil je een volledige check-up met herstelplan? Dan is het traject op maat iets voor jou. Deze start al vanaf €17.250. Beide raadplegingen zijn voor 30% terugbetaalbaar met de KMO-portefeuille, zelfs in combinatie met de Vlaamse werkbaarheidscheques. Je kan dus genieten van dubbele subsidies.
Alle info vind je hier.

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!