Een paar weken terug vertrok ik samen met m’n avontuurlijk vriendengroepje op wandel. De route? Van Herentals naar Schaffen. Op zulke dagen kweekt ne mens al eens een hongerke. Gelukkig was het vrijdag promodag in restaurant ‘Het Loze Vissertje’, waar we toevallig langsliepen. Het was er meerbepaald ‘De heilige dag van de forel’: van 22 euro naar een schamele 11 euro. Die 50% korting was dus wel echt de jackpot voor ons.

Natuurlijk hadden we wel wat vragen over de mysterieuze forellen promo. Zou de bereidingswijze anders zijn? Was het oude vis? Een vegan forel? Het antwoord van de ober was zo simpel dat het bijna geniaal was: “Je krijgt nu één vis in plaats van twee! Een halve portie, dat is pas een koopje.” We waren zo enthousiast over dat concept dat we het meteen wilde delen met andere restauranteigenaars, om hen te inspireren. 🤩

Tijdens onze eigen workshop The (work)floor is yours duiken we op één dag samen met je team onder in je kantoorindeling. Dat doen we onder leiding van onze experte Emmanuelle van Loon. Heel concreet maken we samen met je collega’s een verbeterde versie van je grondplan. We hebben dan misschien niet zo’n spectaculaire promo als die van de forel, maar als je je KMO-portefeuille met de werkbaarheidscheques van de Vlaamse overheid combineert, kom je al super ver! 

Het beste van alles? De portie werkgeluk die je krijgt, is altijd de volle 100%. Wij doen niet aan halve porties. 😉 

Klik hier en geniet mee van dit buitenkansje! 

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!