Vorig weekend in de douche met mijn 7-jarig zoontje:

Zoontje: “Papa, heeft jouw piemel een naam?”
Ik: “Nee, jongen.”
Zoontje: “Oh.”
Ik: “Die van jou wel dan?”
Zoontje: “Ja, hoor. Ik noem hem Freddy Piemelaar.”
Ik: “Da’s een mooie naam, jongen!”
Zoontje: “Mag ik die van jou een naam geven?”
Ik: “Okay, dat mag jongen.”
Zoontje: “Ik noem hem Casper de Grote.”

Ik vond dat een prima naam! 🤣

Groot of klein: wat maakt het uit! Want bij UPspace hebben we voor élk bedrijf een traject klaar dat élke werkplek werkbaar maakt. 

Hoe gaan we te werk? We onderzoeken je kantooromgeving grondig door iedereen te betrekken in die change. Dat creëert betrokkenheid en draagvlak, met als resultaat gelukkige medewerkers in een goedwerkende omgeving.

Ben je geïnteresseerd in zo’n traject, maar hou je van kort en krachtig?
Dan is de masterclass “The (work)floor is yours” wellicht perfect voor jou. Voor maar €5.900 excl. BTW werken we samen met je team een hele dag aan aan het vloerplan van jullie bedrijf. Mini inspanning, giga resultaten! Alle info vind je hier terug.

Toch liever lang en breed?  
Dan werken we een volledig plan op maat uit, tot in de kleinste details. Zo’n formule begint vanaf €17.900 excl. BTW. Meer uitleg nodig? Dan pitch ik dat traject maar al te graag voor jou! Mail me en dan kijken we samen voor een (online) moment. 

💡 Tip: wist je dat je de diensten van UPspace (gedeeltelijk) kan financieren met de KMO-portefeuille? Zo geniet je van 30% steun. Je kan ook een werkbaarheidscheque bij de Vlaamse overheid aanvragen om een scan te laten uitvoeren rond verschillende aspecten van werkbaarheid op het werk, voor een maximum van €10.000 subsidies.

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!