BESIX

“BESIX klopte bij ons aan om hun hoofdkantoren in Schelle onder de loep te nemen. Vanuit de overtuiging dat alle medewerkers een plaats verdienen waar het goed en fijn werken is, gingen we aan de slag.

De gebouwen van BESIX bestonden uit een ‘nieuwbouw’ en een ‘oude bouw’, waarvan deze laatste moest verdwijnen. Een verbouwing van de nieuwbouw was dus aan de orde om iedereen een fijne werkplek te kunnen geven

De eerste stap: een grondige analyse van wat de organisatie en haar  medewerkers precies nodig hebben. Daarvoor hebben we alle medewerkers betrokken en bevraagd; zo’n 330 personen in totaal.
Het resultaat was een makkelijk leesbaar advies, grafisch uitgewerkt op grondplan-niveau, aangevuld met alle relevante inzichten en conclusies. Kortom; een handleiding voor het ruimtegebruik, een briefing die als basis kan gebruikt worden om samen met de architecten knopen door te hakken.

Als bonus blijven we ook meekijken over de plannen van de architect. We zorgen voor een kritische blik om de visie over het ruimtegebruik te blijven waarborgen.  Zo komen we samen tot een 1+1=3.”

Emmanuelle Van Loon, UPspace

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!