C-mine Crib

“De focuspunten waren heel duidelijk: we wilden kleine kantoren met een innovatieve kantoorinrichting, en daarbij een design met speelse elementen die de mentaliteit en vibe van onze incubator perfect vatte én het authentieke karakter van het gebouw respecteerde. Het creatieve ontwerp van UPSpace voldeed aan al die voorwaarden. Bovendien merkte je aan alles dat ze hun schouders onder dit project wilden zetten en met een innovatieve kantoorinrichting mee hun vlag wilden planten.”

Jasper Olaerts, vorige manager van C-mine Crib

De C-mine nam contact met ons op om de uitbreiding van de bestaande site zo goed mogelijk in te vullen. Ze willen alle partijen voorzien van voldoende privacy, maar tegelijkertijd ook voor een juiste flow en connectie zorgen.

We zijn met verschillende vragen aan de slag gegaan. Gaan we voor afgesloten units of open ruimtes? Hoe waarborgen we de juiste akoestiek? Hoe delen we gemeenschappelijke zones in zodat ze optimaal benut kunnen worden? Door een bevraging kregen we een goed zicht op de antwoorden. Onze productiepartner Deusjevoo ging met ons advies aan de slag en realiseerde ons plan.