Encon

“Onze kantoren hadden een nieuwe aanpak nodig, dat was duidelijk. Emmanuelle bleef dan ook onze kantoren in vraag stellen en onze ogen gingen telkens meer en meer open. Door de optimalisaties van UPspace hebben we nu een juiste flow doorheen heel het gebouw en is er een uitstekende mix van ruimtes voor alle activiteiten die zich op een werkdag afspelen. Storingen tijdens taken waarbij focus vereist is zijn verleden tijd. Als grote bonus is onze manier van werken een heuse HR-tool geworden, wat het aantrekken van nieuwe talenten in deze concurrentiële markt bijzonder vergemakkelijkt!”

Robin Bruninx & Sandra Deraeve – oprichters Encon

Encon heeft Deusjevoo gecontacteerd voor de inrichting van een restaurantruimte in hun nieuwbouw, Infinity. Door de filosofie van Theo Compernolle, “Efficiënter en creatiever werken in een hyperverbonden multitaskende wereld”, zagen ze dat kantoorruimtes anders ingericht konden worden zodat er productiever gewerkt kan worden. Door deze manier van denken zijn ze bij ons terecht gekomen.

We hebben een analyse gedaan naar hun manier van werken en de werking van het Infinity gebouw. Zo hebben we al de nodige ruimtes in kaart gebracht. Dit hebben we vertaald naar een aangepast grondplan waarbij al de ruimtes een eigen functie kregen. Op deze manier kan al de oppervlakte zo optimaal mogelijk benut worden.

Deusjevoo is met ons advies aan de slag gegaan voor het ontwerp. Vervolgens heeft architect MAMU het project overgenomen voor de realisatie van het hele gebouw.