Frame 21

“We hadden nood aan een overzicht, een framework waarmee we potentiële “nieuwe” panden kunnen analyseren. UPspace hielp ons hiermee. Ze analyseerden onze plannen en gaven een onafhankelijk advies: “Hoeveel netto bruikbare oppervlakte is beschikbaar? Welke delen zijn verhuurbaar? Zijn er veel structurele aanpassingen nodig aan de bouw? …”

Hun werkwijze is zeer uniek, het resultaat verbluffend duidelijk weergegeven in duidelijke aanbevelingen. Kortom UPspace heeft voor ons het aankoop traject een stuk vereenvoudigd en efficiënter gemaakt.”

Charline Lenaerts, CEO van Frame21

Frame21 verhuurt flexibele kantoorruimtes en locaties voor events. Zij zijn steeds op zoek naar nieuwe panden om hun aanbod uit te breiden. Deze panden moeten echter voldoen aan een aantal criteria voor ze geschikt zijn om als kantoor- of eventruimte aan te bieden. Daarom nam Charline Lenaerts, CEO van Frame21, contact op met UPspace.

Samen met Charline analyseerden we wat ze precies zoeken in een pand. Denk daarbij aan de grootte, het type ruimtes, de indeling, de mogelijke aanpassingen die moeten gebeuren… Aan de hand van deze vereisten stelden we een plan op waar een makelaar mee op pad kon gaan. Zo werd hun zoektocht naar nieuwe, geschikte panden een stuk makkelijker.