Led Techno (Work in progress)

“Peter Van Eylen, zaakvoerder en bevriend ondernemer van Jo peters werd geïnspireerd door de keynote “ mens stoor me niet”. Dit was het startpunt om “anders” met elkaar om te gaan in het bedrijf en het ruimte gebruik daarop aan te passen.”

Emmanuelle Van Loon – expert UPspace

Led Techno wou hun huidig kantoor optimaliseren en zorgen dat al de frustraties verdwenen. Ze wouden een goede leef- en werkcultuur creëren voor hun werknemers zonder te veel regels op te leggen. Om dit proces te vergemakkelijken, riepen ze onze hulp in.

We zijn gestart met de werknemers een lezing van Jo, Mens Stoor Me Niet, te laten volgen. Hierdoor creëerde we bij hun een bewustwording van al de stoorzenders in een kantoor. Daarna hebben we de werknemers bevraagd naar de noden en wensen. Ook is de huidige situatie en toekomst van Led Techno in kaart gebracht.

Al deze informatie hebben we verwerkt in een aangepast grondplan waarbij duidelijke zones, zone voor concentratie, communicatie, teamwork en ontspanning, zijn gedefinieerd. We hebben gekeken hoe al de oppervlakte zo optimaal benut kan worden.

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!