Luminex

“Het was een zeer interessant traject met UPspace. Knap hoe het zijn visie niet generiek maar specifiek op maat van ons bedrijf toepast, en zo goed onderbouwd inzet op ons human capital. Het resultaat is superrelevant voor onze groei.”

Bart Swinnen, CEO van Luminex

Luminex is wereldwijd actief met technische oplossingen voor professionele audio-, lighting- en broadcast systemen. Ze kennen een sterke groei en hun zorg was of ze nog optimaal konden werken in hun kantoren. ‘Daar zit muziek in!’, dachten ze toen UPspace zijn visie gaf om hun team de perfecte balans te laten vinden tussen gefocust werken, persoonlijke space én efficiënt ruimtegebruik.

 UPspace bedacht een uniek concept dat hun leefwereld blendt met het gebouw zonder aan professionele uitstraling in te boeten. De inspiratie daarvoor kwam uit hun wereld van concerten, festivals en live-entertainment. Door ruimtes te herschikken én vooral door ruimte bij te creëren, ontstond er heel wat extra m² die heel de dag door multifunctioneel ingezet kunnen worden. Zo ontstond er een fijne ‘Eat & Meet-zone’ en werken ze bij Luminex vanaf nu ‘On stage’, ‘Backstage’ en ‘Front of house’. Sounds great, niet?

Samen met Deusjevoo zal UPspace dit nu praktisch realiseren.

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!