Nieuwdak

“UPspace bezorgde ons een duidelijk gefaseerd plan dat uitgevoerd werd op het ritme van onze organisatie. Het resultaat werd gebaseerd op een grondige analyse van onze situatie. De samenwerking verliep zeer deskundig dankzij heldere communicatie en goed projectmanagement. UPspace scoort op alle domeinen een dikke negen op tien!”

Johan Max, Team Verantwoordelijke van Nieuwdak

Nieuwdak ondervond een aantal frustraties omtrent hun manier van werken. Ze willen daarom hun kantoor optimaliseren en kwamen zo in contact met ons. Om hen te helpen, hebben we een bevraging gedaan naar de wensen en noden, de huidige situatie van Nieuwdak en de toekomst ervan.

We hebben een aangepast grondplan voorgesteld waarmee ze aan de slag konden. Er waren duidelijke zones vastgelegd waaronder zones voor concentratie, communicatie, teamwork en ontspanning.

Voor de inrichting van de kantoren hebben we een catalogus samengesteld. Hieruit konden werknemers zelf kiezen hoe ze hun eigen kantoor wilden inrichten. Het waren low budget voorstellen die toch een grote impact hebben op de sfeer. Zo hebben we betrokkenheid gecreëerd en de participatie van de werknemers verhoogd.

Met ons advies is Nieuwdak zelf aan de slag gegaan en hebben ze een deel van de realisatie door Deusjevoo laten uitvoeren.