UAU Collectiv

“Na het traject dat we voor ons eigen bureau doorlopen hadden met Upspace, waren we overtuigd van de meerwaarde die ze ook voor onze klanten kunnen bieden. Voor het project Voka namen we hun dan ook snel mee aan boord om vanaf het begin samen in te zetten op een aangename werkomgeving binnen de te concipiëren toekomstvisie voor de Limburgse Kamer van Koophandel. We zijn ervan overtuigd dat we samen als collectief een creatief platform en denktank vormen die de algemene kwaliteit van de projecten naar een nog hoger niveau kan tillen.”

Anne Geerits & Massimo Pignanelli – projectleidster & mede zaakvoerder

Een toevallige ontmoeting met Jo liet een grote indruk na op Massimo en kwam op een zeer gepast moment omdat ze op dat moment met de inrichting van hun nieuwe bureau bezig waren. Al snel werden de plannen die op tafel lagen omgegooid en werden alle medewerkers ondergedompeld in de wereld van het kantoor 2.0.

Upspace wist het hele team op weg te zetten met allerlei tips en samen vertaalden we de visie in een breinvriendelijk bureau waarin iedereen zich thuis voelt. Om bewustwording bij de medewerkers te creëren hebben ze vervolgens de “Mens Stoor Me Niet” keynote gevolgd.

Ontvang onze gestoorde mail

Graag een fijne dosis humor in je mailbox? Onze Jo Peters verrast je wekelijks met z’n hilarische, gestoorde verhalen!