Unizo Limburg

“We zijn in contact gekomen met UPspace toen we reeds ons ontwerp hadden ontvangen van de architect. In eerste instantie vreesden we een overlap met het werk dat onze architect reeds gedaan had. Maar het tegendeel bleek waar. De inbreng van UPspace was perfect complementair en zorgde bovendien voor net dat beetje meer waardoor onze kantoren echt klaar zijn voor de toekomst.”

Bart Lodewyckx, gelegeerd bestuurder van UNIZO Limburg

Binnenkort verhuist UNIZO Limburg naar een nieuw pand in Hasselt. Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder, voelde zelf aan dat er dieper nagedacht moest worden over de indeling van hun werkruimte.

Tijdens de eerste stap focusten we op de behoeftes van de werknemers. Met deze waardevolle input in het achterhoofd verdeelden we het grondplan in verschillende zones voor concentratie, communicatie, samenwerking en ontspanning. Dit stelden we voor aan het hele team, zodat ze begrepen hoe het gebouw ingezet kan worden om hun productiviteit en (mentale) gezondheid ten goede te komen.

Ten slotte bundelden we alle informatie in een duidelijk schetsplan met eisenpakket voor MAMU Architects, zodat de noden en wensen van de werknemers niet verloren zouden gaan tijdens het verdere ontwerpproces.

De vooruitstrevende visie van Bart Lodewyckx, de expertise van MAMU Architects en de raad van UPspace zorgden voor een zeer aangename samenwerking.