VaartCo

“Een Co working space waar de noden en behoefte afgestemd zijn op de gebruikers en huurders met veel flexibiliteit. Tevens bezoekers triggeren en klanten aantrekken, dat was de taak voor UPspace.”

Niels – Operations Manager UPspace & Deusjevoo

Popay heeft een ruimte gekocht aan de Vaartkom, maar deze was te groot voor hen alleen. Hierdoor zagen ze een opportuniteit om aan co-working te doen. Om dit praktisch te regelen, riepen ze onze hulp in.

Door een bevraging bij de werknemers zijn we te weten gekomen wat hun noden en wensen zijn en wat mogelijke opportuniteiten voor de ruimtes zijn. We hebben gekeken naar de must haves van de ruimtes en naar de nice to haves. Flexibiliteit was een noodzaak, want er moest rekening gehouden worden met mogelijke huurders voor het co-working aspect.

Om de ruimte optimaal te benutten, hebben we gewerkt met verschillende zones. Ook zorgden we voor een leesbaar geheel bij de inrichting van de ruimtes en het verhuur ervan.

De realisatie is gebeurd door Popay zelf en Deusjevoo. Ze hebben Deusjevoo ingeschakeld voor de grote werken en hebben de rest zelf uitgevoerd.