Voka Hasselt

“UPspace gaat een stuk verder dan de andere bureaus. Hun insteek is uniek en zorgt ervoor dat uw medewerkers de plaats krijgen die ze verdienen. De formule van UPspace zorgt ervoor dat iedereen vanaf het begin mee is en dat iedereen bij het project betrokken wordt. Het te bouwen resultaat is wat ons betreft klaar voor de toekomst. We kunnen UPspace om die reden dan ook zeer warm aanbevelen.”

Ann Huveners, Directeur HR & Backoffice van VOKA Limburg

Voor VOKA mocht UPspace een toekomstgerichte visie uitwerken voor hun werkomgeving én de juiste mindset en betrokkenheid creëren bij de werknemers.

De ideale manier om aan dit project te beginnen? Een keynote van onze CEO Jo voor alle medewerkers van VOKA om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde golflengte zit. Zo werden ze bewust van de mogelijke stoorzenders op hun huidige kantoor. Na deze keynote volgde er een bevraging over hun behoeftes en de pijnpunten van hun werkomgeving.

Met de resultaten van de enquête waren we in staat om een plan voor de indeling van het gebouw, perfect op maat van de noden van de werknemers, op te stellen. Ook hielden we voor een voorstel van look-and-feel rekening met een moodboard, opgesteld door de werknemers.

Dit dossier bezorgden we aan onze partners van UAU Collectiv, die bij de uitwerking van het bouwproject onze bevindingen toepasten. Dit alles met een mooi, praktisch en inspirerend resultaat tot gevolg. Ook gaven we nog een tweede keynote aan de werknemers waarin we het waarom achter de veranderingen uit de doeken deden.

Onze samenwerking met VOKA is een mooi voorbeeld van hoe belangrijk we de input van de werknemers vinden. Uiteindelijk is ons werk puur gefocust op het verbeteren van de werksituatie van het personeel. Daarom betrekken we hen zo veel mogelijk doorheen het proces.