Yappa

“Ik zoek een pand, maar hoe begin je daaraan? Wat heb ik nodig? Wat zijn de noden en wensen van mijn team. Hoe groot moet mijn pand zijn? Wij beten onze tanden stuk op deze vraag. Upspace bracht raad, ontrafelde ons hele bedrijf, hield rekening met potentiële groei en bracht dit glashelder in kaart. Het resultaat een plan waarmee wij onze makelaar konden briefen. onze Yapannezen zijn creatievelingen en hadden een duidelijke look and feel in gedachte voor het nieuwe pand. Ook deze informatie verwerkte UPspace in zijn advies waar in een later stadium Deusjevoo mee aan de slag kon om het interieur te ontwerpen. Ik denk dat ik mag zeggen dat wij het mooiste kantoor van Vlaanderen hebben dat echt werkt voor ons. “

Yoeri Severy – CEO Yappa

Yappa was klaar voor een uitbreiding, maar ze wisten niet goed hoe ze dit moesten aanpakken. Ze riepen onze hulp in bij de zoektocht naar een geschikt pand. We hebben hen een plan voorgesteld waarin alle noden en behoeften van de medewerkers in kaart gebracht waren. Het plan was ook gebaseerd op de werking en de flow van de mensen en op de evolutie van het bedrijf.

Het resultaat was een concreet “makelaarsdossier” waarmee een makelaar direct aan de slag kon en enkel panden kon voorleggen die minstens 75% in overeenstemming waren met de must have–lijst van de Yappamedewerkers.

Yappa is snel kunnen verhuizen door ons makelaarsdossier en heeft de inrichting door Deusjevoo laten uitvoeren.